Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

60 jaar Nationale Vereniging van Beroepsfotografen

5 december 2010

Uitnodiging 60 j NVB


 

De Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vierde begin december 2010 haar 60-jarig bestaan.
In het kader van dit “Diamanten Jubileum” werden een aantal activiteiten opgezet.

Bekijk de fotoalbums van collega's Hilde Collier - Luk Collet - Yves Nevens

 
 

 • Diamanten Jubileum feest op 5 december 2010 in de Schouwburg in Antwerpen-Luchtbal.

  Bekijk de uitnodiging door te klikken op de afbeelding hierboven.

 • Portretactie 60-jarigen: 60-plussers konden zich laten portretteren bij meer dan 100 fotografen.

  Naar aanleiding van het 60-jarig jubileum van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen konden "60-plussers zich voor 60 euro laten portretteren bij leden van de Beroepsvereniging".

 • Fotowedstrijd 60 jaar Nationale Vereniging van Beroepsfotografen.

  De beste foto’s van 60-jarigen konden meedingen naar de hoofdprijs in een nationale fotowedstrijd. Winnaar van deze wedstrijd werd Kurt Vansteelant uit Zedelgem met een knap zwart-witportret van zijn collega Jos Collier. Beiden ontvingen op het Diamanten Jubileumfeest in Antwerpen uit de handen van Barbara Descheemaecker van het AWDC een juweeltje met een diamantje.


  © Kurt Vansteelant
   
 • Workshop ‘fotograferen van diamant‘: 12 Jonge fotografen kregen de kans een workshop te volgen rond diamantfotografie onder begeleiding van de specialist en New Yorkse topfotograaf Donald Barry Woodrow. De workshop had plaats op donderdag 21 oktober 2010 in de diamantwijk in Antwerpen.

  Drie studiosetups werden uitgerust met aangepast materiaal door de firma Hotz. De fotografen brachten hun eigen fototoestel mee. Deze workshop richtte zich op de eerst plaats naar jonge fotografen met speciale interesse voor het fotograferen van diamanten.

© 2018 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  Powered by SycroCMS | © ZuPP webbuilding

Comments