Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Wie is Mieke Coppieters

Vooraleer ik een portret van mezelf schets van ‘antropoloog meets manager’, wil ik jullie uitnodigen je eigen beeld te vormen. Portretteren laat ik liever aan de pro’s over, jullie dus, en voor dat idee van wie ik ben en wie jullie zijn, start ik graag met een wit blad. Vandaar deze open uitnodiging om me te leren kennen, op jouw manier en je eigen portret te vormen. Tijdens een volgend event of in een persoonlijk gesprek, hoe je wil. Net zoals ik jullie graag wil leren kennen met een open en vooral nieuwsgierige blik.

De link met fotografie?
Enerzijds kan je me een ervaringsdeskundige noemen in verschillende rollen die jullie vast bekend zijn. Als tiener op een woensdagnamiddag in de fotowinkel van mijn vader en als animatrice, styliste en assistent in de fotostudio. Anderzijds heb ik ook professionele ervaring met fotografie. Als licensing manager van een internationale beeldbank en afgelopen acht jaar als opdrachtgever aan fotografen bij onder meer het Havenbedrijf en Stad Antwerpen.

Een rugzak vol ervaring en goesting.
Naast mijn ervaring met fotografie neem ik nog een rugzak vol professionele ervaring mee. Je inleven in de klant, het product en/of dienst, de cultuur en de doelgroep. Concrete acties bedenken die een antwoord bieden aan reële noden van ondernemers. Op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten en afzetmarkten. Samenwerkingen opzetten en een netwerk opbouwen. Organiseren van events, workshops en opleidingen. Deze zaken zijn me niet vreemd en vind ik ongelofelijk boeiend.

Ready, Set, Go ...
Vanaf 1 mei, de dag van de arbeid, start ik met veel goesting, inzet en nieuwsgierigheid, officieel bij de beroepsvereniging. Nikki als gedreven nationaal secretaris met jarenlange ervaring opvolgen, zal geen sinecure zijn. Daar ben ik me van bewust. Ik ben dan ook heel blij dat ik enkele maanden tijd heb om zoveel mogelijk van haar kennis en ervaring te verwerven.

Mieke Coppieters
M: 0496 711 059
E: mieke.coppieters@unizo.be 
W: www.linkedin.com/in/miekecoppieters/

 

© 2018 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  Powered by SycroCMS | © ZuPP webbuilding