Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Ledeninfo

Hoe kan ik lid worden?

Wenst u lid te worden of wenst u eerst meer informatie over de werking van onze beroepsvereniging dan kan u het infoformulier invullen. Na evaluatie van uw gegevens zullen wij dan contact met u opnemen.

Leden kunnen zich aanmelden via de log-in en krijgen zo toegang tot het afgeschermde gedeelte van deze website.

Wachtwoord vergeten? U kan een nieuw wachtwoord aanvragen via de log-in-pagina. Breng ons tijdig op de hoogte van iedere verandering in uw e-mailadres (of andere gegevens), zodat het aanvragen van een nieuwe login probleemloos kan verlopen.

Lukt het echt niet om in te loggen, ook al bent u in orde met uw ledenbijdrage bij onze vereniging? Geef ons een seintje webmaster@beroepsfotografen.be

Hernieuwing van het lidmaatschap voor 2019

U kan uw lidmaatschap vernieuwen door overmaking van 245 euro + 21 % btw = 296,45 euro op rekening BE69 4263 1674 4178 van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen met vermelding van uw ondernemersnummer en "Lidmaatschap 2019".

Hierdoor bent u lid van Unizo én van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen én van FEP de Federation of European Photographers.

Starters betalen het eerste jaar 215 euro + 45,15 euro btw = 260,15 euro.
Studenten kunnen aansluiten voor een toelage van 80 euro per jaar.

Na overmaking van het lidgeld krijgt u een factuur voor ontvangst die u tevens als fiscaal attest kan inbrengen. De btw is aftrekbaar omdat het om een bedrijfskost gaat.

Ledenvoordelen

  • Uw Unizo aandeel wordt dadelijk doorgegeven naar de regionale en plaatselijke Unizo geledingen waardoor u ook dadelijk van hun dienstverlening kunt gebruik maken.
  • Wij zullen u verder op de hoogte houden van de laatste trends en technieken en u kan verder deelnemen aan gespecialiseerde workshops en bijscholingen, gegeven door binnen- en buitenlandse specialisten. Via het eigen e-mail netwerk, en de facebookgroepen blijven leden op dagelijkse basis met mekaar in contact, waardoor vragen een snel en accuraat antwoord krijgen.
  • U kan deelnemen aan de gespecialiseerde peterschapsgroepen.
  • Via onze eigen jurist en de UNIZO Ondernemerslijn (24/24 op 0800 20 750 of ondernemerslijn@unizo.be) krijgt u antwoord op uw persoonlijke vragen over subsidies, handelspraktijken, geschillen, aftrekbare kosten, personeel... We garanderen u binnen de drie dagen een antwoord op maat.
  • Tevens kan u gebruik maken van exclusieve privileges en kortingen zoals een vlotte invorderingsservice wanneer uw klanten niet betalen, een gratis financieel rapport over uw bedrijf, niet te missen kortingen, … U leest er meer over op www.unizo.be/ledenvoordelen.
  • Op deze pagina vindt u voorbeelden van contracten ivm huwelijksfoto's, modellencontracten, algemene verkoopsvoorwaarden, offertes, machtigingen luchtfotografie, tentoonstellingscontracten, enz.

© 2018 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  Powered by SycroCMS | © ZuPP webbuilding

Comments