Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Routebeschrijvingen

Routebeschrijving naar Kasteel La Motte in Sint-Ulriks-Kapelle

Veel activiteiten van onze beroepsvereniging vinden plaats in Kasteel La Motte in Sint-Ulriks-Kapelle. Het kasteel is centraal gelegen in het land, dicht bij snelwegen en biedt ons een geschikte accomodatie.

Adres: Kasteel La Motte, Lumbeekstraat 20, 1700 Dilbeek (Sint-Ulriks-Kapelle)

*Vanop de Ring rond Brussel richting Bergen: Verlaat de Ring rond Brussel in Groot-Bijgaarden (afrit 11).

Variante 1: Sla links af de Robert Dansaertlaan op. Aan de eerste lichten rechts. Aan T rechtsaf tot aan het Marktplein van Groot-Bijgaarden. Hier linksaf de Brusselstraat in. Volg deze weg tot het centrum van St.-Ulriks-Kapelle (ong. 3,5 Km). Net voorbij de Kerk(straat) sla je achter de school rechts af. Na 200 m ligt rechts van U het Kasteel.

Variante 2: Sla rechts af de Robert Dansaertlaan op. Na 700 m op de rotonde de derde afslag nemen (bijna helemaal rond) naar de Brusselstraat. Volg deze weg tot het centrum van St.-Ulriks-Kapelle (ong. 4,5 Km). Net voorbij de Kerk(straat) sla je voorbij de school rechts af. Na 200 m ligt rechts van U het Kasteel .

*Vanop de E40 Gent–Brussel: Neem op de E40 de afrit 20 in Ternat, volg dan links de Assesteenweg. Al na 100 meter merk je links de weg naar St.-Ulriks-Kapelle (Nattestraat, overgaand in Wijmenierlaan). Op de rotonde de tweede afslag nemen naar de Brusselstraat. Hierna wachten je nog 3 Km en 5 verkeersplateaus. In ’t centrum van St.-U-Kapelle sla je aan de school 50 m voor de kerk links de Lumbeekstraat in. Na 200 m ligt rechts van U het Kasteel .

© 2017 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | DisclaimerPowered by SycroCMS | © ZuPP webbuilding

Comments