Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Arte di Loco

Adresgegevens:

Kromstraat 21
2430 Eindhout - Laakdal (Antwerpen)
België
Gsm: +32496634373

Email: info@artediloco.be
Website: http://www.artediloco.be

Omschrijving:

Arte di Loco is een foto-grafisch bedrijf, gespecialiseerd in gelegenheidsfotografie, gelegenheidsdrukwerk en gelegenheidsattenties.

U kunt bij Arte di Loco elk kostbaar moment in uw leven laten vastleggen op de gevoelige plaat zoals de zwangerschap, de geboorte, de communie, het lentefeest, het huwelijk of gewoon zomaar, voor een leuke herinnering.

Ook kunt u bij Arte di Loco terecht voor gepersonaliseerd drukwerk zoals uitnodigingen, geboortekaartjes met of zonder foto('s), dankkaartjes en nog veel meer. Hiervoor kunt u gebruik maken van uw eigen ideeën en/of ontwerpen, een ontwerp uit de verschillende voorbeeldboeken of van een totaal nieuw en uniek ontwerp, speciaal op maat gemaakt. Alles wordt telkens met de nodige zorg en perfectie afgewerkt.

Arte di Loco beschikt over een gevarieerd aanbod aan presentatiematerialen, zoals gepersonaliseerde fotoboeken, kwaliteitsvolle kaders, originele fotomapjes, leuke attenties en nog veel meer. Voor onze doopsuikers gaan wij steeds opzoek naar leuke en originele geboortepresentjes die u niet in de alledaagse doopsuikerwinkels zult vinden. Wij zijn steeds opzoek naar originele artikeltjes om onze klanten iets uniek en apart te kunnen aanbieden. 


Foto's:

Geen foto's beschikbaar

© 2017 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | DisclaimerPowered by SycroCMS | © ZuPP webbuilding