Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Online Netwerkevent

Heb jij vragen over starten als zelfstandige of de aankoop van een bepaalde camera of product? Twijfel je tussen hoofd-of bijberoep? Welke camera past best bij jouw vereisten? Waar vind je originele producten die je kan aanbieden aan klanten? Hoe kan je groeien met een goede mentor of begeleiding als starter? Wat is het voordeel van je aansluiten bij een beroepsvereniging? Waarom zou je een kwalificatie behalen en meedoen aan internationale wedstrijden?

Nu we allemaal thuis zitten, is het soms moeilijker om ergens met je vragen terecht te kunnen. We hebben misschien meer tijd om te bedenken wat we echt willen of vergelijkende productstudie te doen, maar soms wil je gewoon advies van experten of collega’s.  Soms wil je in iemands gezicht kijken en een stem horen die je kan vertellen waarom je iets wel of niet moet proberen, wel of niet in iets moet investeren en wat het jou kan opleveren. Of om gewoon een praatje met iemand te slaan en gaandeweg tot fanatische ideeën te komen. Het kan allemaal!

Investeren in je netwerk is één van de meest onderschatte taken als zelfstandige. Je kan altijd iets leren en iedereen kan ook altijd iemand verder helpen. Netwerken is dus een win-win die niets kost en je alleen maar veel oplevert.

Bovendien maak je kans op heel wat leuke cadeautjes, prijzen en kortingen!

Zo krijg je bij beroepsfotografen.be naast advies van collega fotografen en experten ook een leuk cadeau en kan je deelname aan een webinar naar keuze winnen.

Bij Liantis kan je alles vragen over starten als zelfstandige in hoofd -en bijberoep en ontdek je hoe je een gratis basisverzekering van je fotomateriaal tot €2500 kan krijgen en nog veel meer!

Ontdek ook de prijzen en kortingen van onze partners onderstaand!

Waar wacht je nog op? 

Schrijf je dus in voor dit unieke gratis online event en kies jouw gesprekspartners op 10/12 van 19u tot 21u.

Na inschrijving via onderstaand deelnameformulier, krijg je een link via conversation starter waar je een profiel aanmaakt en zelf kiest met wie je een online afspraak boekt.

Elke afspraak duurt 12 minuten en stopt vanzelf, dus bedenk op voorhand goed wat je wil vragen en als je wil verder praten nadien vergeet dan zeker niet je contactgegevens door te sturen.

Onderstaand alvast enkele bedrijven en mensen met wie je een online afspraak kan maken.

We vullen de lijst nog aan, dus kom gerust nog eens kijken. 

Liantis: compagnon de route voor ondernemende mensen

Heb je een sterk idee en is de tijd gekomen om zelfstandige te worden? Dan ben je bij Liantis aan het juiste adres. Wij zijn dé compagnon de route voor ondernemende mensen.

We staan onze klanten bij met duidelijke informatie, nauwgezette administratieve ondersteuning, gericht advies en concrete begeleiding. Van de start als zelfstandige, over de aanwerving van werknemers en de bijhorende personeelsadministratie, de uitbouw van een performant hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming van ondernemers en hun mensen tegen risico’s, tot aan de heroriëntering van een medewerker of het moment waarop een ondernemer met pensioen gaat.

Liantis ondersteunt je graag et advies en online oplossingen voor een vlotte opstart. Maar ook lang daarna kan je met al je vragen bij ons terecht, online of bij een kantoor in jouw buurt. Bekijk alvast dit filmpje met de 7 tips voor je opstart als zelfstandige.

Ontdek de nieuwste Z6II en Z7II van Nikon

Nikon is een van de toonaangevende fabrikanten van producten en oplossingen gebaseerd op geavanceerde opto-elektronische en precisie technologieën, waarbij fotografie via de fotocamera’s en optieken het meest gekende onderdeel is. 

Als referentiespeler in de professionele fotografie introduceerde Nikon zojuist zijn nieuwste Z 6II en Z7II spiegel loze camera’s.  Die naast de professionele reflexcamera’s zoals de D850 en de D6 de ideale Kleinbeeld fullframe oplossingen bieden voor de professionele fotograaf. Omdat Nikon de pro sector al meer dan 100 jaar ondersteund, zijn deze toestellen het resultaat van een intensieve samenwerking met jullie, beroepsfotografen.  We zijn er dan ook om jullie te helpen, naar jullie te luisteren en om jullie op alle momenten te ondersteunen.

Ook vandaag zijn onze trainers (zelf ook fotografen) er om op al jullie vragen te antwoorden.

Canon

Fotografie maakt deel uit van het DNA van Canon. Pro Imaging speelt daarbij een zeer belangrijke rol, van camera's en lenzen tot printers en projectoren.

Met ons leasing programma kan je onmiddellijk beschikken over het allernieuwste in combinatie met een gespreide betaling. In deze uitdagende periode hoef je de eerste betaling pas over 6 maand te doen.

Door ons gratis CPS (Canon Professional Services) programma bieden wij ondersteuning aan professionele fotografen en videomakers.

Om jou toch zo goed mogelijk te informeren hebben we op maandagavond 14 december een webinar georganiseerd ism Pascal Vandecasteele rond het thema "zijn systeemcamera's het nieuwe nu?" met veel aandacht voor onze nieuwe EOS R5 en R6. 

Deelname voor leden van beroepsfotografen.be is gratis, maar boek je een afspraak bij ons op het online netwerkevent dan kan je ook als niet-lid gratis deelnemen aan dit webinar. 

Het nieuwe EOS R systeem biedt meer performantie in combinatie met RF-lenzen, maar ook je EF-lenzen kan je zonder probleem blijven gebruiken met behulp van een adapter ring.

Maak tijdens het netwerkevent van 10 december zeker een afspraak met onze productspecialisten Joachim of Jip.

ChromaLuxe, High-definition print media for sublimation

Boek een afspraak bij Chromaluxe en maak kans op jouw beste 4 foto’s op een ChromaLuxe paneel!

Wil jij je foto’s afgeprint zien op zo’n manier dat iedereen versteld staat?

Wil jij de scherpte van je foto’s, de kleurechtheid en helderheid perfect afgeprint zien?

Wil jij een WOW reactie krijgen als mensen jouw afgedrukte foto’s zien?

JA, dan is het hoog tijd om nu je afspraak in te plannen met Peter Boodts van ChromaLuxe.

Alleen voor die fotografen die houden van scherpe beeldkwaliteit en kwalitatieve prints.

Schrijf je in voor het online netwerkevent, boek een afspraak bij Peter Boodts van Chromaluxe en maak kans om jouw beste 4 foto’s te laten afdrukken op een ChromaLuxe paneel, formaat 40x60cm

Koy Lab vertegenwoordigd door iBeeld Fotopresentatie

Koy Lab – Braga(Portugal) is producent van kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte digitale fotoalbums, fotoboeken en toebehoren. Grote keuze in formaten, omslagmaterialen en uitvoeringen.

Bijpassende albumverpakkingen, mini(ouder)albums, portretalbums- en boxen. Koy Lab heeft ook Wall Art’s in het assortiment.

Een zeer fraaie collectie wanddecoraties van de the Print Foundry uit Engeland. Nieuw is de gratis software KoyDesign.it. Een mooie en makkelijke manier voor de opmaak van Albums, Books etc.

Koy Lab wordt in België vertegenwoordigd door iBeeld Fotopresentatie van Pieter van Dooren en Gert Mijnheer. De vele jaren ervaring die zij hebben in de verkoop van diverse soorten fotopresentatiemiddelen en het netwerk dat zij inmiddels hebben opgebouwd, wordt met veel enthousiasme ingezet om u als vakfotograaf te helpen onderscheiden met bijzondere en kwalitatief hoogwaardige producten.

Zij staan u graag te woord om meer informatie te verstrekken en al uw vragen te beantwoorden.

Als dank voor een gesprek, hebben zij voor u een kortingsvoucher klaarliggen met 20% korting op een Album, Book of Portraitbox!

Ontdek de printproducten van Fujifilm en

Fujifilm is al meer dan 80 jaar een gedegen expert in de wereld van de fotografie. En we hebben niet stil gezeten. Denk aan de indrukwekkende GFX en X Series camera’s en lenzen, het hippe instax gamma, en tal van professionele afdrukmogelijkheden.

Op de kwalitatieve fotoprintoplossingen zoomen we in op 10 december. Er zijn veel mogelijkheden voor jou om kwalitatieve foto-afdrukken aan te bieden aan je klanten en zo een interessante extra service te geven met lage instap. Prints van foto’s genomen door je klanten zelf. Of, waarom niet, kwalitatieve afdrukken van beelden uit je eigen portefeuille aanbieden! Daar zitten zeker pareltjes tussen, die net die extra toets kunnen geven aan het interieur van je klant. FUJIFILM biedt tal van uitgebreide printoplossingen, met vaak interessante leaseformules en een uitstekende – eigen! – technische dienst.

Zie je het groot?

Fujifilm biedt je tal van groot-formaat printproducten:

  • FUJIFILM/EPSON SureColor Printers aan aantrekkelijke prijzen
  • Een indrukwekkende reeks van hoogkwalitatieve FUJIFILM professionele inkjet media
  • Ultrachrome HD en  Ultrachrome Pro 12 pigment inkten voor perfecte en duurzame prints
  • De juiste software om alles in goede banen te leiden
  • En de FUJIFILM expertise voor het juiste kleurbeheer
  • Op de print-it-large.eu website vind je alle informatie en inspiratie

 

Schrijf je in voor een van de FUJIFILM Talks op 11 december en misschien WIN je een prachtige 60 x 40 cm print op FUJIFILM Fine Art Baryte.

 

Op zoek naar een professionele begeleiding in een groep met starters?

Ontdek wat het Lerend Netwerk: Van passie naar professioneel fotobedrijf voor jou kan doen

Lerende netwerken, ook wel peterschapsgroepen genoemd, zijn een platform waar kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling centraal staat. Enerzijds krijg je nieuwe inzichten op verschillende thema’s aangereikt door zowel de peters als experten, anderzijds leer je ook van elkaar. Daarnaast bouw je je netwerk uit en leer je bij wie je terecht kan en waarvoor.

 “Dit is een platform waar je als beginnende fotograaf ervaring kan delen zowel met collega beginners als met ervaren mensen in een ongedwongen sfeer en op een zeer aangename manier.”

Boek nu je afspraak met de coaches of peters van dit lerend netwerk, fotografen en ondernemersduo Hilde Petermans of Luk Collet. 

Ontdek onze partners:

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>