Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Online startersevent

Droom jij er ook van om als zelfstandige fotograaf aan de slag te gaan of wil je je zaak verder uitbouwen?

Bij starten als zelfstandig ondernemer en het uitbouwen van je zaak komt heel wat kijken. Je moet niet enkel knappe foto’s kunnen maken en een idee hebben van wie je klanten zullen zijn. Je moet ook nadenken over welke niche je het beste ligt en hoe en waar je je klanten zal vinden. Ervaring leert dat dit een proces is van jaren en dat vele fotografen zelfs na jaren nog steeds veel leren uit de aanpak van hun collega-fotografen en zelfs soms nadien een nieuwe aanpak hanteren en/of een nieuwe weg van de fotografie inslaan.

Om die reden organiseert beroepsfotografen.be een online startersevent voor iedereen die overweegt om te starten als zelfstandig fotograaf, recent is gestart of al een tijd bezig is en nog niet goed weet welke niche het beste is voor hem of haar. In een wervelend webinar met verschillende sprekers krijg je wel vele tips & tricks mee uit allerlei niches en specialisaties.

Je krijgt zowel kort een praktisch overzicht van alle stappen die je moet zetten om te starten, als inzicht in de aanpak, prijszetting en verkoopstrategieën van collega fotografen. Deze fotografen geven naast nuttige informatie ook inkijk in hun eigen strategie en aanpak. Het belooft een boeiende avond te worden!

We stellen jullie graag onze sprekers voor:

 • Julie Pollers van Liantis legt je kort en bondig uit welke stappen je moet ondernemen om te starten als zelfstandige in hoof-en bijberoep en welke zaken daarbij belangrijk zijn om rekening mee te houden!
   
 • Martin Steenhaut, natuur -en wildlife fotograaf met een eigen fotoreisagentschap Wildpix, geeft je inzicht in hoe je stelselmatig voor je echte droom in de fotografie kan gaan door van alles proeven en ervaring op te doen.
   
 • Kristel Nijskens, portretfotografe met een winkel, geeft je tal van tips rond de beleving van je klanten (en hoe je prijs daarmee naar de achtergrond verschuift) en de investeringen die je al dan niet moet doen. “ Alles wat je aankoopt, moet ifv van de klant zijn en niet omdat je denkt dat je het nodig hebt.”  
   
 • Pieter Gregoire, zakelijk fotograaf, legt je uit hoe je door in de huid van je klant te kruipen, te weten te komen welk probleem je voor hem kunt oplossen.
   
 • Wannes Riemis, freelance videograaf, begon bij Wim Robbrechts, waar hij werkte als cameraman voor Dakar Rally. Ondertussen is hij als freelance videograaf een gevestigde waarde voor de tv opnamen voor Tomorrowland, Gert Late Night, en vele andere. Ontdek zijn verhaal en tips om van video je beroep te maken.
   
 • Maité Thijssen, dierenfotografe, begon met een uniek concept: een fotozaak en castingbureau gecombineerd. Haar bedrijf Tails, is er zowel voor professionals die op zoek zijn naar het perfecte dier voor hun foto- of filmshoot. Als voor baasjes die zin hebben in een spannend avontuur, samen met hun huisdier. Doe inspiratie op tot jouw unieke concept in de fotografie te komen met het verhaal van Maité!
   
 • Hilde Peetermans, fotografe en ondernemerscoach, geeft je ten slotte nog een concrete tip en legt uit hoe je dmv het Business Model canvas nog sneller kan groeien. Klinkt moeilijk? Geen nood! Met de juiste begeleiding ben je zo op weg! 
 
 
Drop here!

Ondernemen doe je niet alleen, ben jij al goed omringd?

Bij beroepsfotografen kom je in een community waar je verder kan groeien. In het Lerend Netwerk Van Passie naar Professioneel Fotobedrijf helpen beroepsfotografen en ondernemersduo, Hilde Peetermans en Luk Collet je jouw businessplan te optimaliseren en krijg je inzicht in prijszetting en verschillende verkoopstrategieën. 

Bij beroepsfotografen sta je er nooit alleen voor! Zo staan wij en onze partners altijd klaar om je te ondersteunen.

Hoe we dit doen, kan je ons rechtsstreeks vragen op het online netwerkevent op 10 december 2020 waar we je ook graag voor uitnodigen.

Boek rechtstreeks en vrijblijvend een afspraak bij de sprekers van dit event, beroepsfotografen.be en onze partners en krijg antwoorden op de vragen die je altijd al wilde stellen.

Bovendien maak je kans op heel wat leuke cadeautjes, prijzen en kortingen!

 

PRAKTISCH

Dit event is afgelopen. Heb je het gemist, maar wil je graag de replay ontvangen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Je schrijf je dan ook meteen in voor onze nieuwsbrief die een 6-tal keer per jaar verschijnt. Je kan je op elk moment wer uitschrijven. 

Ontdek onze partners:

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>