Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Wervend schrijven voor klanten en media

Lerend Netwerk: Wervend schrijven voor klanten en pers

Start dinsdag 8 september 2020

Naast fotograferen is ook schrijven heel belangrijk voor jou als fotograaf! In de creatieve sector moet je je creatieve werk niet enkel kunnen verbeelden, maar ook kunnen verwoorden. Je hebt teksten nodig voor je website, voor de communicatie naar je klanten, om in de pers te komen of misschien om een blog bij te houden. 

Bijkomende voordelen: als je goed schrijft, stimuleer je de creativiteit en verhoog je het zelfvertrouwen. Met goede teksten overtuig je klanten en scoor je beter in Google. En doeltreffende communicatie verhoogt je kans om in de pers te komen.

Daarnaast bied je een extra service als je teksten kunt aanleveren bij je beelden. Bijvoorbeeld voor sociale media, als onderschrift in een publicatie of voor een expositie of een boek.

 

Dit lerend netwerk is heel praktijkgericht met na elke theoretische sessie een opdracht en een nabespreking na twee weken! De deelnemers krijgen persoonlijke feedback op hun teksten en leren ook van hun collega’s.

Maartje Luif kwam als Nederlandse schrijfster, columnist en lesgever 15 jaar geleden in België terecht. Sinds 1998 geeft ze les in journalistiek en schrijven. 

Ze schrijft en schreef onder andere voor De Standaard, de Volkskrant en Radio 1. Tegenwoordig geeft ze les als zelfstandig schrijfcoach in Leuven.

PRAKTISCH

Dit lerend netwerk is zowel leerrijk als praktisch. Je krijgt telkens en theoretische sessie waarna je zelf aan de slag gaat met je eigen tekst op je webiste of andere. Je bezorgt je tekst aan de schrijfcoach en in de sesie nadien staat dan volledig in het teken van feedback. Zo leer je niet enkel van jezelf maar ook van je collega's. 

 

Data:

  • Theorie: 8/09 + Praktijk: 22/09
  • Theorie: 28/09 + Praktijk: 13/10
  • Theorie: 20/10 + Praktijk: 10/11
  • Theorie: 24/11 + Praktijk: 15/12

 

Locatie: Thuis, op locatie of waar je wil. De sessies zijn online en kunnen nadien worden herbekeken. We verwachten wel idat je de opdrachten tussendoor maakt en je aanwezigheid in de praktijksessies om er zoveel mogelijk uit te halen. 

Investering: 400€ voor alle 8 sessies inclusief persoonlijke feedback! Dit traject wordt gesubsidieerd en kan om die reden aan deze aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Betalen met KMO Portefeuille is hierdoor niet mogelijk. 

Inschrijven: vul onderstaande deelnameformulier in!

Deelnameformulier: Wervend schrijven voor fotografen

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2020 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>