Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

TOPgeMERKt als beroepsfotograaf

Lerend netwerk: Word TOPgeMERKt als fotograaf!

Mond-tot-mondreclame is voor elke fotograaf een belangrijke succesfactor om zijn bedrijf te laten groeien. Maar wat kan je zelf doen om mensen nog meer aan het praten te krijgen over jouw zaak?

Hoe zorg je voor enthousiaste fans, ambassadeurs en beïnvloeders? Kunnen social influencers eventueel iets voor jouw bedrijf betekenen? En welke kleine inspanningen kan je zelf in handen nemen om deze positieve mond-tot-mondreclame te behouden en negatieve mond-tot-mondreclame te vermijden?

In dit lerend netwerk  ga je aan de slag met de drie stappen van het VerMERKvuldigmodel – identificeren, communiceren en integreren – en leer je hoe je je merk kan versterken en laten groeien door een doordachte aanpak. Het VerMERKvuldigmodel is hierbij niet alleen een instrument om je merk bekender te maken, maar levert ook een grote bijdrage aan de werking en de strategie van je bedrijf. Kortom, op basis van dit handige, onderbouwde model en de concrete tips neem je je mond-tot-mondreclame zelf in handen.

Katlijn Voordekers

Katlijn Voordeckers is zaakvoerster van OpmerKelijk, een Branding & Communication Agency en Academy gespecialiseerd in advies en opleidingen over strategische branding en communicatie.

Eigenaar-ondernemers en kmo’s laten hun merk door OpmerKelijk strategisch (verder) uitbouwen en versterken. Zo kunnen ze zich beter onderscheiden en meer gefocust werken aan de groei van hun bedrijf.

 Na ‘VerMERKvuldig! Je mond-tot-mondreclame vermenigvuldigen in drie stappen’, verscheen in 2020 haar derde boek over branding: TOPGEMERKT- EEN GROOTSE KLANTBELEVING CREËREN IN ZEVEN STAPPEN. 

Overzicht sessies

Sessie 1: Identificeer

In deze sessie werken we aan je merkidentiteit, merk-DNA en merkstrategie. Een sterke branding is immers essentieel voor je mond-tot-mondreclame, want als je zelf niet weet waar je merk voor staat, hoe wil je dan dat anderen dat weten? Je leert je onderscheidend profileren met een overtuigend merkverhaal waarmee je mensen enthousiasmeert omdat je inzicht krijgt in hoe je het precies kan vertalen naar klantvoordelen.

Sessie 2: Communiceer

Eens je weet waar je merk voor staat, gaan we in deze tweede sessie aan de slag om je mond-tot-mondreclame te stimuleren. Maar hoe pak je dat nu aan? Hoe maak je van een fan een ambassadeur van je merk? En waarom wordt er tegenwoordig zoveel belang gehecht aan social influencers, terwijl je niet altijd stilstaat bij het belang van gewone beïnvloeders?

Nadien combineren we deze inzichten en vertalen we deze naar een handig plan van aanpak voor je communicatie. We werken aan je persoonlijke VerMERKvuldigplan om andere mensen over je merk te laten praten. Je leert meer uit je communicatie- en marketinginspanningen te halen door gerichte offline en online communicatie die opgemerkt wordt door de juiste mensen die je business een extra boost kunnen geven. 

Sessie 3: Integreer

In deze laatste sessie leer je hoe je positieve mond-tot-mondreclame kan behouden en negatieve mond-tot-mondreclame kan vermijden of aanpakken, door je branding en communicatie te integreren in je dagelijkse werking. In dit deel - met massa’s eye-openers voor jezelf of je team - ontdek je waardevolle, nuttige tips & tricks die soms heel vanzelfsprekend of net heel verrassend zijn om de mond-tot-mondreclame van je merk blijvend te VerMERKvuldigen.

Sessie 4-5: Leer hoe grote merken dit aanpakken

We gaan op bezoek bij enkele grote fotomerken zoals Canon en Nikon en krijgen inzichten in hun communicatiestrategie. Op welke manier zorgen zij voor mond-op-mondreclame? Hoe willen ze dat hun klanten over hen praten? Hoe positioneren zij zich op de markt? Met welk beeld willen ze geassocieerd worden? Welke communicatiestrategie passen ze toe? Je krijgt niet enkel een blik achter de schermen, maar je kan ook vragen stellen en eindelijk te weten komen wat je altijd al wilde weten!

PRAKTISCH

DATA: 4 dinsdagen en 1 maandag van 19u00 tot 22u00

 

1.     Dinsdag 28 september

2.     Dinsdag 5 oktober: Canon Live

3.     Dinsdag 12 oktober

4.     Dinsdag 26 oktober 

5.     Maandag 8 november: Nikon Live

 

LOCATIE: 3 sessies online en 2 live sessies bij CANON en NIKON 

PRIJS: 200€ voor leden en 400€ voor niet-leden

Deelnameformulier Lerend Netwerk: TOPgeMERKt als fotograaf

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments