Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Flitsen op locatie met Rob Mitchell ism NIKON

Flitsen op locatie met Rob Mitchell ism NIKON (VOLZET)

In deze workshop flitsfotografie leer je een bepaalde sfeer met licht op locatie creëren. We maken een studio in openlucht en bepalen het licht en de sfeer door gebruik van verschillende lichtbronnen. Rob is gekend voor zijn hands on uitleg en originele technieken en invalshoeken.

Je leert welke optiek je het beste kiest, wat de invloed is van de positie van de flitsen en hoe je verschillende lichtbronnen op elkaar afstelt om tot een uitgebalanceerd geheel te komen. Je leert spelen met licht en schaduw en optimaal gebruik maken van flitslichten en andere lichtbronnen.

We maken daarbij gebruik van daglicht en kunstlicht van de Nikon speedlicht en werken met een model. 

Nadien kan je zelf met deze technieken aan de slag en er je eigen twist aan geven. Deze kennis kan zowel voor portretten als publiciteit dienen. Van een locatieportret tot een uitgebreide commerciële fotoshoot met ervaren modellen.

In deze workshop besteden we ook aandacht aan:

  • Voorbereiding: hoe start je een opdracht op locatie
  • Wat neem je mee?
  • Werken met verschillende lichtbronnen op locatie: bestaand licht, speedlights ea
  • Creatief gebruik maken van elke locatie
  • Omgaan met mensen, zowel ervaren als minder ervaren modellen
  • Nabewerking: do’s and don’ ts

 

Rob Mitchell is gespecialiseerd in commerciële en publiciteitsfotografie. Hij is gespecialiseerd in het in beeld brengen van complexe zaken zoals vliegtuigen, motorsport, dranken, etc.

Daarnaast maakt hij ook lifestyle fotografie voor bedrijven om hun merk op de kaart te zetten en te gebruiken in sociale media campagnes. Rob is expert in fotografie op locatie en het uitlichten van moeilijkere situaties.

 

PRAKTISCH

Datum: maandag 5 oktober 2020 van 10u30 tot 17u30 

Locatie: Feestzaal, Kasteel la Motte, Lumbeekstraat 20, Sint-Ulriks-Kappelle (Dilbeek)


Deelname:
voor het volledige pakket, lunch, koffiepauze, naborrel en gebruiken materiaal inbegrepen:

  • Leden: 130€ excl BTW. Indien u betaalt met KMO-portefeuille, betaalt u slechts 91€ excl BTW! (u betaalt 70%, namelijk 91€ en de overheid de overige 30%, namelijk 39€)
  • Niet-Leden: 250€ excl BTW. Indien u betaalt met KMO-portefeuille, betaalt u slechts 175€ excl BTW! (u betaalt 70%, namelijk 175€ en de overheid de overige 30%, namelijk 75€)

 Inschrijven: schrijf in via onderstaand deelnameformulier

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments