Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Masterclass Campagnefotografie met Marc Wallican

Masterclass Campagnefotografie met Marc Wallican (VOLZET)

In reclame of campagnefotografie wil je vaak veel vertellen met je beelden! Maar hoe doe je dat om een compleet verhaal te vertellen in één of verschillende beelden?

Om een pakkende en in het oog springende reclamefoto te maken, is het belangrijk om verschillende aspecten in het achterhoofd te houden.

Als startpunt werk je vanuit een concept, al dan niet bepaald door jouw opdrachtgever: welk product of dienst wordt er verkocht en hoe ga jij dat op een visueel aantrekkelijke manier in beeld brengen? Wordt er bijvoorbeeld gekozen voor een model dat het product of dienst aanprijst, of staat het product of dienst op zichzelf in het beeld? Welke sfeer of emotie moet het beeld uitstralen en hoe fotografeer je dat op een pakkende manier?

Maar hoe bouw je zo’n verhaal op en hoe maak je een interessant beeld dat toch het verhaal van de klant weergeeft? Dat leren we van Marc Wallican. Marc heeft al vele campagnes uitgewerkt voor uiteenlopende klanten. Zijn beelden ogen steeds fris en er zit veel diepgang en gelaagdheid in. Hij maakte ook al verschillende keren deel uit van World Photographic Cup Team Belgium en werd ook gekozen als finalist.

Het concept werd op voorhand besproken in een conceptbespreking. beroepsfotografen.be is de klant en geeft als opdracht om hun beroepsfotografen met enkele pakkende campagnebeelden in de kijker te zetten. 
Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag om het campagnebeeld te maken. We werken in de studio. Je leert te kijken vanuit een opdrachtgever: een commerciële partij die jou als fotograaf inzet om zijn of haar product zo te fotograferen dat het de beroepsfotografen ten goede zal komen.
 
Marc leert je hoe je een beeld opbouwt uit verschillende elementen. In de voormiddag ga je na een korte intro en bespreking praktisch aan de slag. Na de middag toont Marc jullie hoe hij zijn beelden bewerkt.
 
Aan het einde van de dag heb je een sprekend campagnebeeld!
 
 

Na het volgen van deze workshop ben jij in staat om frisse en knallende campagnebeelden neer te zetten.

campagnefotografie Marc Wallican campagnefotografie Marc Wallican

PRAKTISCH

 • Datum
  • Workshop: maandag 22 augustus 2022 van 10 tot 17u (VOLZET)
 • LocatieFotostudio van Marc Wallican, Sint-Petrus en Paulusstraat 61, 8800 Roeselare

 • Investering
  • leden: €150 excl btw (alles inbegrepen)
  • niet-leden: €295 excl btw (alles inbegrepen)

 • Deelname: 
  • Inschrijven via onderstaand formulier

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments