Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Workshop: Haal meer uit je printer en afwerking!

Krijg extra ideeën om je omzet te verhogen op maandag 27 maart 2023

De winst van beroepsfotografen voor de particuliere markt is vaak afhankelijk van de meerverkoop van je foto’s op allerlei producten. De verkoop van een vergroting of afdruk op allerlei producten is voor de meeste fotografen een belangrijk onderdeel na een fotoshoot.

Onderscheid jezelf van de massaproducten die je overal online vindt en bied kwalitatieve, originele en exclusieve (kunst)producten aan!  Door je aanbod van kwalitatieve producten te blijven vernieuwen, krijgen jouw klanten unieke producten waar ze zeker graag mee uitpakken en jou zo mond-tot-mondreclame bezorgen! 

Leer hoe je meer verscheidenheid aan producten kan maken met je eigen printer en welke technieken je nog extra kan toepassen om tot een origineel product te komen. Experimenteer en kom zo tot een uniek resultaat. 

In deze praktische workshop geeft collega Yves Van Poucke ism Fujifilm je praktische tips en demo’s over printen en afwerken van foto’s. Je gaat dus niet enkel foto afdrukken op fotopapier, maar ook op mat papier, canvas, karton, metalen platen, sticker, banners voor binnen en buiten, roll-up, back light, etc.

Je leert rillen, zelf boekjes maken in alle formaten (tot 30 x 30), canvassen printen, vernissen en opspannen. Van pasfoto’s printen tot foto’s opkleven en lamineren op zuurvrij karton, dibond, MDF, forex, magneet. Aangezien je het proces grotendeels in eigen hand behoudt, kan je de kost in vele gevallen ook beperken waardoor er meer winstmarge voor jou als fotograaf zelf is.

Verder krijg je uitleg over de mirage software om te printen, tips voor afdrukken etc. Tot slot bekijken we betaalbare en veilige opslagsysteem voor data.

De workshop gaat door bij Yves Van Poucke. In zijn studio van meer dan 350 m2 en met een team van 5 medewerkers kan hij alle printwerk aan! Zo kreeg hij onlangs een exclusief aanbod als leverancier van de fotoprints van Breitling voor alle winkeldecoraties in Europa. 

Schrijf je in voor deze workshop en leer de kneepjes van het printvak! Ontdek hoe jij tot originele producten kan komen en hoe je je winst verhoogt met eenvoudige technieken.

Deelnemers krijgen een voucher van 135 € te gebruiken bij een bestelling van hard en of software van Fujifilm. Geldig tot 15/04/2023!

Hardware: DE100 xd, ASK400, ASK500, epson…

Software: Pixel tech DLS, ID pro8 pasfoto software, Mirage,…

PRAKTISCH

Datum: maandag 27 maart van 10u tot 17u30

Locatie: Fotostudio Yves, Nieuwstraat 99, 9280 WIEZE

Deelname: voor het volledige pakket, lunch, koffiepauze, naborrel en gebruiken materiaal inbegrepen:

  • Leden: 135€ excl BTW. 
  • Niet-Leden: 270€ excl BTW

 

Inschrijven: Vul het deelnameformulier onderstaand in!

 

 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments