Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Workshop Staged Photography

Workshop Geënsceneerde fotografie met Barbara Vandendriessche (GEANNULEERD)

Impact is steeds het belangrijkste criteria bij fotografiewedstrijden en kwalificaties! Beelden die verwonderen en een bepaalde emotie oproepen, hebben een steentje voor op technisch perfect uitgevoerde foto's. 

Maar hoe begin je eraan? Hoe maak je beelden waarbij je de kijker kan raken en stimuleren om een eigen verhaal te maken zonder je eigen stijl te verliezen?

In de workshop "geënsceneerde fotografie" gaat fotografe en theatermaker Barbara Vandendriessche aan de slag in de theaterzaal van cultuurcentrum Palethe.

Met enkele basiselementen zoals een tafel en stoel, wat rekwisieten en kledij gaat ze met jou op zoek naar het creëren van spannende beelden.

Samen gaan jullie op zoek naar je eigen mini-scène, met of zonder een personage. We kunnen zien hoe het gebruik van het licht de sfeer beïnvloedt, hoe het plaatsen in de ruimte ook de inhoud bepaalt.

 

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>