Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Workshop Vastgoed- en interieurfotografie

Workshop Vastgoed- en interieurfotografie (VOLZET)

Bijna iedereen die een woning zoekt, begint zijn of haar zoektocht online. Het aanbod aan immo websites is enorm gestegen en het aanbod aan vastgoed dat te huur en te koop wordt aangeboden ook. Kopers scrollen tussen dit enorme aanbod en als aanbieder van vastgoed is het van cruciaal belang om op te vallen. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken! Enkel sfeervolle en aantrekkelijke foto’s worden bekeken en komen op de verlanglijst van de kopers/huurders.

Daarnaast kan je ook extra’s aanbieden zoals 360° fotografie of dronebeelden waardoor de beleving bij de potentiële klanten stijgt en ze nog meer meerwaarde creëren voor de verkopers.

Vastgoedfotografie bestaat al langer, maar waar professionele vastgoedfoto’s vroeger alleen voorbestemd waren aan villa's uit het topsegment, is deze niche nu uitgebreid naar vastgoedmakelaars voor alle soorten woningen en zelfs eigenaar die woningen zelf aanbieden.

Het is niet altijd even eenvoudig voor makelaars om een huis perfect belicht te krijgen of de beste compositie te bepalen. En laat dat nu juist de specialiteit van een professionele fotograaf.

Door andere technieken van architectuur -en interieurfotografie perfect te beheersen en inzicht te krijgen in wat de verwachtingen zijn op de vastgoedmarkt, biedt deze markt nog onontgonnen opportuniteiten voor professionele fotografen.

Tijdens de workshop krijg je inzicht in deze markt en de aanpak van vastgoedfotografen Seppe Kuppens en Kjeld Pickery..

PRAKTISCH

Datum: 23 mei van 10u tot 18u

Locatie: Paradijshoeve, hoek Houtmarkt/Walestraat tov de kerk van Hoegaarden

Investering: 

  • Leden: €145 exc btw voor workshop, locatie en catering 
  • Niet-leden: €290 voor de workshop, locatie en catering 

Deelnemen: via onderstaand deelname formulier of via de academie

Evaluatieformulier workshop vastgoedfotografie

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>