Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Masterclass Huwelijksfotografie met Peter Lammers

Start: 15/05/2019 - 10:00
Stop: 15/05/2019 - 18:00

In de voormiddag legt Peter uit hoe hij een huwelijksreportage aanpakt, hoe hij klanten vindt die bij hem passen en hoe hij zijn tarieven bepaalt. Hij deelt ook zijn kennis over apparatuur en creatieve technieken. Peter geeft je inzichten in waar je tegenaan kunt lopen bij een huwelijksreportage en hoe je dat best vermijd. Daarnaast gaat hij in op diverse tools die je werk gemakkelijker maken.

Tijdens de lunch is er nog tijd voor extra vragen en informele gesprekken. Na de lunch gaan we aan de slag in 2 groepen, waarbij één groep zich focust op het bruidspaar en spontane reportagefoto’s. De tweede groep gaat dan met de second shooter mee en richt zich vooral op de details. Na een afgesproken word er gewisseld. De twee groepen samen krijgen nog eenvoudige off camera flitstechnieken, die iedereen vervolgens ook kan uittesten. Op het einde van dag is er een korte round- up met nog een netwerkmoment.

Wat er allemaal aan bod komt:

 • Apparatuur - en waarom dit niet het allerbelangrijkste is
 • Het vaststellen van tarieven - met je gezin rondkomen van fotografie
 • Over het vinden van klanten die bij je passen & focus
 • Upselling / crosselling - meer verkopen aan bestaande klanten
 • Creatieve technieken / mijn aanpak
 • Diverse tools om je werk makkelijker te maken
 • Fotobeoordeling - iedere deelnemer mag twee foto’s insturen

PRAKTISCH

Datum: woensdag 15 mei 2019

Locatie: Hof Ter Welle, Anna Piersdreef 2, 9120 Beveren

Prijs: alles inbegrepen: alle materiaal, props, catering, modellen, etc

 • Leden: 200€ (excl btw): indien je betaalt met KMO portefeuille betaal je 120€ excl btw
 • Niet-leden: 400€: indien je betaalt met KMO portefeuille betaal je 240€ excl btw
   
   “Geweldige workshop! Alles tot in de puntjes geregeld! Een goed afwisselend programma! Peter is echt een man die weet waar hij het over heeft, en met heel veel passie voor zijn vak! Echt top! Een aanrader!”


Sanne Hendriks – Wellerlooi

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments