Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Bevraging leden

Bevraging bij Leden

Op deze pagina zullen we regelmatig een bevraging doen bij leden over een topic dat op die moment speelt. 

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van jullie mening over allerlei zaken zodat we hier tijdig en correct op kunnen inspelen! 

Impact nieuwe interpretatie Hinderpremie

Hartelijk dank voor het invullen van deze enquête. Deze bevraging geeft ons inzicht in de huidige situatie van beroepsfotografen en de impact van de bijstelling van de interpretatie van VLAIO en Kabinet Crevits op de Coronahinderpremie. Zo verzamelen we de nodige argumenten om dit verder aan te kaarten bij het kabinet.

Daarnaast krijgen we zicht op wie er rechtstreeks wordt getroffen door deze nieuwe interpretatie en wat dit voor u als beroepsfotograaf betekent. Daarnaast geeft het ons inzicht in de economische impact van de coronacrisis de afgelopen maanden en de komende periode.  Ze zullen ons ook in staat stellen om de regeringen aan te zetten om verder de noodzakelijke maatregelen te nemen.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments