Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Bevraging leden

Bevraging bij Leden

Op deze pagina zullen we regelmatig een bevraging doen bij leden over een actueel topic. 

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van jullie mening over allerlei zaken zodat we hier tijdig en correct op kunnen inspelen! 

beroepsfotografen in de kijker!

Heb jij een actie voor lokale ondernemers gedaan? Vertel het ons!

Vele beroepsfotografen hebben zich tijdens de coronacrisis vrijwillig ingezet en hun diensten aangeboden om ondernemers uit hun regio een hart onder de riem te steken. 

Wij zijn enorm dankbaar en trots op al jullie inspaningen en willen deze acties nog eens extra belichten. 

We trachten samen met Unizo en de Lokale OndernemersVerenigingen (LOV's) jullie acties nog extra in de kijker kunnen zetten en er eventueel nog een gevolg aan te geven zoals de publicatie van een boek of tentoonstelling. 

We willen jullie dan ook vragen om onderstaand formulier in te vullen zodat we zicht op het aantal fotografen die hieraan deelnamen, de regio's, sooort ondernemers en en de resultaten van deze acties er al zijn. We hebben deze informatie nodig om het project meer overtuigingskracht te geven en jullie te koppelen aan de juiste LOV's indien zij bereid zijn dit mee te ondersteunen. 

Lokale ondernemers, specifieke sector, ...
Welke periode, maand, ...
Boek gepubliceerd, tentoonstelling opgezet, ...
CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>