Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Coronacrisis

Welke regels gelden vanaf 27 maart als fotograaf?

Welke regels zijn er nu gewijzigd?

Het enige dat is gewijzigd is mbt buiten fotoshoots die vanaf zaterdag 27 maart nog met max 4 personen (fotograaf inclusief) kunnen en voor fotografen die een winkel hebben. In een winkel mag je vanaf nu enkel op afspraak en max 2 personen van zelfde bubbel tegelijk ontvangen. 

Voor particuliere fotografen blijven volgende regels:

Er mogen meerdere personen in de studio aanwezig zijn. Je bent dus in de studio niet langer gebonden aan die regel ‘1 klant per 10 m²’. Let wel: die afwijking is niet onbeperkt: het moet gaan om:

  • Personen die onder hetzelfde dak wonen
  • Personen die elkaars knuffelcontact zijn
  • Kinderen tot en met 12 jaar

Buitenshuis op het openbaar domein mag je met 3 personen in openlucht tegelijk mogen fotograferen.

Als particulier fotograaf mag je niet bij klanten thuis komen. 

Download de volledige visual en sectorprotocol onderstaand!

Hoe overleef ik deze coronacrisis als Beroepsfotograaf?

Op welke steunmaatregelen heb ik recht?

Op welke steunmaatregelen heb jij recht als professioneel fotograaf? Dat is de vraag die vele ondernemers zich stellen.

Waar je recht op hebt, hangt af van verschillende factoren zoals je statuut (hoofdberoep, bijberoep, actieve gepensioneerde), de bijdrage die je betaalt, of je al dan niet verplicht bent te sluiten of je activiteiten moet stopzetten, je fysieke locatie (hinderpremie), je naceccode, etc... 

Niet eenvoudig dus! Wij maken het iets gemakkelijker voor je!

In het handige overzicht van unizo vind je alle steunmaatregelen terug! Zo ontdek jij of je recht hebt op het crisis-overbruggingsrecht en de hinderpremie of de compensatiepremie? 

Tips en tricks om de crisis door te komen

Je stelt jezelf wellicht de vraag hoe je in deze coronatijden toch zuurstof in je onderneming kan pompen, of hoe je creatief met de crisis kan omgaan... 

Laat je op deze pagina inspireren door nuttige en inspirerende blogberichten en tal van tips & tricks over hoe je financiel fit blijft en hoe je nieuwe zuurstof kan geven aan je onderneming! 

Ook voor fotografen hebben we specifieke tips verzameld! Vraag de pdf aan of volg de facebookpagina van De Beroepsfotograaf. Daar geven we elke dag een tip!

 

#SamenTegenCorona #OndernemersTegenCorona

 

Ondernemers dat (brood)nodige beetje zuurstof schenken? Daar zetten ook UNIZO's partners zich voor in.  We lijsten ze voor je op!

 

 

#SamenTegenCorona #OndernemersTegenCorona

Vragen over de corona crisis?

Bel de coronalijn!

Ook met al je andere vragen kan je bij UNIZO terecht, we zijn er 7 op 7 om je te helpen met alle soort vragen: juridisch, financieel… Ook in tijden van corona zorgen we ervoor dat het voor elke ondernemer duidelijk is welke steunmaatregelen er bestaan voor zijn of haar specifieke situatie.

Wil je nieuwsupdates ivm de coronacrisis van De Beroepsfotografen ontvangen, schrijf je dan in via het formulier op onze website!

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments