Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Deel je ervaringen van 2020 en maak kans op een prachtige print dankzij Fujifilm

Fujifilm nodigt iedereen uit om in een online fototentoonstelling ervaringen te delen rond het leven in 2020, dankzij de kracht van de fotografie.

Van 5 oktober tot en met 31 december 2020 kan iedereen zijn of haar favoriete foto’s opladen op fujifilm-printilife.eu. Elke week zal een jury de 5 beste inzendingen kiezen en de winnaars worden beloond met extra leuke fotoprijzen.

Moet het rond een bepaald thema?

We laten iedereen graag alle vrijheid. Het is zonder twijfel boeiend om foto’s te bewonderen die echt een impact hebben op iemands leven; het leven in 2020 maar ook ‘before corona’ mag hoor.

Of waarom geen inspirerende foto opladen van hoe je jouw favoriete plek thuis aankleedt met creatieve fotoprints. Want geef toe: het is toch veel toffer om een echte print in handen te hebben en zo je ervaringen te delen met je familie en vrienden?

Neem een kijkje op fujifilm-printlife.eu (live vanaf 5/10) en doe mee. Elke deelnemer (winnaar of niet) mag zich verwachten aan een kleine fotobeloning. Bovendien zijn we er zeker van dat je veel foto inspiratie zal opdoen, niet enkel voor het fotograferen zelf, maar ook om achteraf nog creatief met je foto’s aan de slag te gaan, in de vorm van een knappe fotoprint. De mogelijkheden zijn legio!

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments