Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Drie studenten liepen weg met een lidmaatschap dankzij hun knappe beelden!

Op woensdag 16 juni presenteerden 26 studenten aan de Luca School of Arts campus Narafi hun Graduation Expo. In naam van beroepsfotografen.be mochten Yves Nevens en Ivan Deleus drie gratis lidmaatschappen van de beroepsvereniging uitreiken.

De collega's gingen op zoek naar fotografen die met hun eindwerk bewezen dat ze klaar zijn om te starten als professioneel commercieel fotograaf met beelden waarvoor een opdrachtgever centjes zou betalen en waarmee de fotograaf dus de choco op zijn boterham kan verdienen. Ondanks dat er heel veel knappe reeksen met heel veel gevoel te zien waren, waren beide fotografen het toch wel zeer snel eens over wie er professioneel en commercieel bovenuit sprong.

De eerste foto's die direct opvielen waren deze van Laura De Clercq die een kwaliteitsvolle reeks maakte voor een startend hotel in Lessines. Met haar food images toont de jonge Geraardsbergse aan dat ze klaar is om in het bedrijfsleven te stappen.

 

Laure Declerq

 

De Nederlandse Ilse Van Schuur werd de tweede gelukkige. Zij presenteerde een heel mooie reeks architectuurbeelden uit Brussel en Eindhoven. Door het spelen met lijnen, licht en vormen produceerde ze een unieke reeks die perfect het interieur kan sieren van een modern kantoorgebouw.

Derde gelukkige werd Laura Berrou die expliciete mode en portretfoto's toonde in een strak en tijdloze vormgeving. Haar beelden hadden allemaal een sterke uitstraling en een consistent doordacht concept. Het tijdschrift dat ze zelf ontwierp en bij haar expo te zien was kon onmiddellijk worden uitgegeven.

Laura berrou

 

Proficiat aan de drie gelukkigen en wij zien jullie graag bij alle activiteiten van beroepsfotografen.be!

 
 
Drop here!

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>