Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Emoties in je portret en omgaan met modellen voor het beste resultaat met Zeger Garré


Of je nu portretfotograaf of fashion fotograaf bent, het is essentieel om het beste naar boven te halen in je modellen. Toch is niet altijd even eenvoudig om personen voor je lens (of het nu echte modellen of klanten zijn) helemaal los te krijgen. 

Soms heb je een bepaalde visie en wil je een bepaald beeld creëren.  Maar hoe breng je die visie en emotie over op je model? Hoe krijg je iedereen mee in het verhaal dat jij wil brengen? Of moet je je juist flexibel opstellen en juist met de flow meegaan? Hoe laat je iemand poseren op zo een authentieke manier dat ze zich ook echt zo voelen?  
 
 
Zeger Garré is al meer dan 30 jaar Mode -en Publiciteitsfotograaf. Hij reist samen met zijn team de hele wereld af voor zijn klanten. Maar wat Zeger echt kenmerkt is hoe hij met zijn modellen omgaat en telkens het beste in hen naar boven weet te brengen. 

Zeger weet als geen ander emoties los te maken in zijn modellen. Hoe hij dat doet? Het kernwoord is vertrouwen. Als iemand in je gelooft, zijn er geen grenzen meer! 

Maar hoe zorg je voor dat complete vertrouwen? Ontdek het in zijn wervelende verhaal! 
 
 
Nog meer? Wij organiseren ook een Workshop met zeger
 
 

Zeger over de samenwerking met model Céline:

Ik vroeg Celine nog rap een shooting te doen in het zwembad, het was koud, ook het water was niet zo aangenaam! Maar toch liet ze haar niet kennen en ging het water in! Natuurlijk volgde ik haar in het water en dat had zij niet verwacht, dat gaf haar zo een boost dat ze zichzelf helemaal overtrof!!

De click was fantastisch! Door het respect waarmee ik haar fotografeerde, was er een enorm vertrouwen waarop we konden bouwen.

 

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>