Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

FEP Awards 2021 is nu open voor inzendingen

De FEP – Federation of European Professional Photographers organiseert een jaarlijkse fotowedstrijd die open staat voor alle beroepsfotografen in Europa. Het doel van deze wedstrijd is het promoten van het fotografische beroep en het verhogen van het niveau van professionele normen. Het is bedoeld om een rechtvaardige erkenning te geven op het hoogste niveau van kwaliteit en professionaliteit aan degenen die in deze sector werken.

Het is weer tijd om door je fotobibliotheken te bladeren en je beste foto’s te selecteren voor de FEP Awards. Deze wedstrijd is ideaal om je te meten met de besten van de besten in Europa.

FEP Awards 2021 is de nieuwe naam voor de vroegere FEP European Professional Photographer of the Year Awards.

De nieuwe naam geeft aan dat deze wedstrijd nooit alleen ging over de prestaties van die ene fotograaf van het jaar. Er zijn de Gouden, Zilveren en Bronzen camera's, plus finaleplaatsen voor elke categorie, samen met de certificaten van Merit, Distinction en Excllence voor de beste beelden. Dus er zijn heel veel manieren om erkenning te krijgen voor je werk.

Nieuwe categorieën

Sommige wedstrijdcategorieën overlapten elkaar de afgelopen jaren net iets te veel. Daarom heeft de FEP het aantal categorieën uitgebreid tot twaalf.

Dit zijn de 12 categorieën voor 2021:

•             Advertising/Commercial
•             Digitally Created Images
•             Domesticated Animals
•             Fashion & Beauty
•             Illustration & Fine Art
•             Landscape
•             Nature
•             People & Portrait
•             Reportage/Photojournalism
•             Sports
•             Wedding
•             Wildlife

Foto’s insturen kan nog tot 25 januari 2021.

Meer uitleg over hoe aanmelden en een link naar het volledige wedstrijdreglement vind je op https://www.europeanphotographers.eu/competition/?compo_id=107

Alle beste afbeeldingen van de 2020-competitie, kan je bekijken op de Instagram-feed van de FEP. Het is een perfecte bron van inspiratie! https://instagram.com/FederationEuropean

De namen van de finalisten zullen eind februari/begin maart bekend gemaakt worden.
De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen camera-awards in de verschillende categorieën zal plaatsvinden op 18 april in Rome samen met de bekendmaking van de ‘Overal winner’ van de FEP Awards 2021.

Onze leden scoorden in het verleden steeds zeer goed bij de FEP Awards, met talrijke Gouden, Zilveren en Bronzen camerawinnaars en finaleplaatsen in de verschillende categorieën.

We kijken dan ook met veel belangstelling uit naar de resultaten van onze leden in 2021.


© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments