Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotowedstrijd: FOCUS OP ROLSTOELBASKETBAL

<p>FOCUS OP ROLSTOELBASKETBAL</p>

Rolstoelbasketbal VZW organiseert in samenwerking met fotoclub Blandia deze grote fotowedstrijd. De organisaties willen de rolstoelbasketbal atleten een forum geven waar ze ook kunnen uitblinken op beeld als topsporter en niet als die ongelukkige gehandicapte persoon. De deelnemende fotografen hebben de volledige vrijheid hoe ze de sport en zijn atleten in beeld willen brengen (actiefotografie, portret, artistiek, …) Naast deze fotowedstrijd wordt met het werk van de laureaten een fototentoonstelling georganiseerd waarmee we op verschillende plaatsen in Vlaanderen iedereen op een andere manier ook willen laten kennis maken met de sport om hen zo warm te maken om ook wedstrijden rolstoelbasketbal te gaan kijken. Voor de eerste 3 laureaten worden zeer mooie prijzen voorzien.

De wedstrijd loopt van woensdag 1 februari 2023 tot en met woensdag 31 mei 2023 (middernacht). Foto’s na deze datum ingestuurd komen niet meer in aanmerking. 4. De deelname is gratis en staat open voor iedereen die gedomicilieerd is in België.

Alle info over deze fotowedstrijd en het bijhorende reglement kan u vinden op de website van Rolstoelbasketbal VZW (www.rolstoelbasketbal.eu) en door onderstaande QR-code te scannen. 

Mocht u over de wedstrijd nog vragen hebben dan kan u altijd contact opnemen met hen via : fotowedstrijd@rolstoelbasketbal.eu

 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>