Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Infosessie introductie in samenwerken op maandag 25 februari 2019

Als je samen met een collega of goede vriend(in) een bedrijf wil starten, zijn er nogal wat aspecten om rekening mee te houden. Waar moet je allemaal aan denken als je samen een bedrijf start? Streef je bijvoorbeeld naar gelijkwaardigheid of zal één van beiden de leiding nemen? En in hoeverre moet het privévermogen afgeschermd worden bij eventuele financiële tegenslagen? Het is van essentieel belang dat je de rolverdeling van tevoren goed bepaalt.

Samenwerken heeft voor -en nadelen. Veel hangt af van de organisatie van de samenwerking. Hoe concreter ze is uitgewerkt, hoe beter alle partijen weten wat ze kunnen en mogen verwachten. Het is nodig om er tijd in te willen investeren, want het is niet zo dat alles meteen van bij de start van een leien dak zal lopen.

Tijdens deze infosessie willen wij je de nodige handvaten aanreiken om met samenwerken te starten. Je ontdekt welke vorm van samenwerken iets voor jou is, hoe je eraan begint en welke stappen je moet ondernemen.

Gratis voor leden! Reserveer nu je plaats!


© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments