Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Is jouw werk straks te bewonderen op het internationaal fotofestival Lens op de Mens 2021?

Tijdens de zomer van 2021 organiseert de kersverse vzw 'Lens op de Mens' in nauwe samenwerking met CC Palethe en de gemeente Pelt de derde editie van het tweejaarlijks internationaal fotofestival.

Alle professionele en gedreven amateurfotografen uit de hele wereld zijn welkom om in Pelt hun meest fotogenieke werken te tonen aan een groot publiek. Centraal in het festival staat opnieuw ‘de mens’. 

Een internationale jury bestaande uit professionele fotografen zal de foto’s selecteren voor de tentoonstelling.

Inschrijven kan tot 7 februari 2021

De jury kent ook een aantal awards toe. Alle geselecteerde foto’s komen automatisch in aanmerking om een van deze awards in de wacht te slepen. Nieuw is de speciale award voor foto’s met als thema “De mens in tijden van coronapandemie”.

Na twee succesvolle edities zet het festival zijn traditie verder. Op enkele jaren tijd veroverde ‘Lens op de Mens’ een plaats op de wereldwijde fotografiekaart. De vorige editie werd bezocht door meer dan 25.000 mensen uit diverse windstreken. Op een parcours van ongeveer 3 km werden 650 ingezonden foto’s getoond. 

In volle lockdownperiode kregen vele van deze foto’s een tweede leven in kleine openluchttentoonstellingen verspreid over heel Vlaanderen. 

Ook in 2021 zal het festival inzetten op een grote openluchttentoonstelling. De opening van het festival is op zondag 6 juni 2021. De foto’s zullen te bezichtigen zijn tot einde september 2021. 

Nu reeds wordt er gewerkt om ook volgende zomer een coronaveilige route te kunnen bewandelen.

Meer info over het festival en de mogelijkheden om in te schrijven vindt u op www.fotofestivalpelt.be.

 


© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments