Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Korting op abonnementen Shoot en Pf Magazine voor beroepsfotografen

Leden krijgen meer! Als lid krijg je mooie kortingen op twee toonaangevende tijdschriften rond fotografie.

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België en Nederland, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische en Nederlandse fotografen.

Als lid van beroepsfotografen.be kan je nu met korting een abonnement afsluiten op Shoot. Je betaalt slechts € 40 in plaats van € 48. Je ontvangt dan een jaar lang - dat zijn 8 nummers - Shoot in jouw brievenbus en digitaal in je mailbox.Pf Fotografie Magazine is het meest toonaangevende fotografie magazine voor iedereen die fotografie als vak en expressie serieus neemt. Pf is niet alleen het meest informatieve blad voor de fotograaf, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het medium fotografie, zoals curatoren, fotoredacteuren, galeriehouders, foto-verzamelaars, fotografie docenten/studenten en museumbezoekers.

Als lid van Beroepsfotografen.be krijg je een jaarabonnement voor slechts € 29,99 voor het 1e jaar, en de jaren daarna voor € 62,-.

 


© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments