Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Na beren nu ook foto's spotten bij de buren!

We mogen al een tijd niet meer uit ons kot en dat maakt een creatieve mens vaak nog creatiever. Zo zien we tal van initiatieven als paddenstoelen uit de grond rijzen. Gratis webinars om bij te leren, online voorleessessies voor de kleinsten, e-piritieven met vrienden, house party’s, dansen in je kot met dj’s vanuit hun kot, je haar knippen met instructies van de kapper en ga zo maar door.

Ook de cultuur -en kunstminnende mens kan zijn hart ophalen.  In plaats van naar concerten of theater te gaan, krijgen we huisconcerten of huistoneel via ons beeldscherm. Maar soms willen we even weg van ons beeldscherm en wel live kunst zien. Wel dat kan!

Na de berenzoektocht, kan je in nu ook genieten van kunst in je buurt. Verschillende fotografen organiseren namelijk fototentoonstellingen rondom hun huis om de dagelijkse wandelingen van buurtbewoners aangenamer te maken. Benieuwd waar je deze mooie tentoonstellingen juist kan zien zijn en of er ook in je buurt zijn? Ze maakten zelf een interactieve storymap zodat je in een kaart een weergave hebt van de plek, de fotograaf, het thema en enkele foto’s.

Reis via een documentaire van de ramp in Tjernobyl naar Holi, festival van de kleur, liefde en hoop in ‘Incredible India’. Om via knappe portretreeksen die vorig jaar nog in het internationaal fotofestival ‘Lens op de Mens’ in Pelt te bewonderen waren naar prachtige landschapsbeelden in binnen -en buitenland. Doe er nog wat pakkende wildlifebeelden en abstracte architectuur en kunstfoto’s bovenop en je hebt een ongelofelijke veelzijdigheid en mix van verschillende vaardigheden van onze beroepsfotografen.

Ben je benieuwd waar je deze mooie tentoonstellingen juist kan zien zijn en of er ook in je buurt zijn? Ontdek ze via de interactieve storymap.


© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments