Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Nieuw ledenvoordeel! Krijg gratis toegang tot de Unizo Online Ondernemersacademie!

Dit jaar zijn de mogelijkheden om te groeien als ondernemer groter dan ooit! Vanaf nu kan je als lid van beroepsfotografen.be en UNIZO ook alle masterclasses, opleidingen en webinars op de Online Ondernemerscademie van Unizo bekijken. En dat helemaal gratis!

Als fotograaf heb je voortaan dus niet alleen de kans om je vaktechnische skills te verbeteren via onze eigen Academie. Er gaat ook een hele wereld aan ondernemersgerelateerde expertise open die ongetwijfeld van pas zal komen in je carrière.

Zo is er bijvoorbeeld de Masterclass Communiceren. Daarin leer je hoe je als bedrijf/ondernemer het best communiceert met je klanten, op welke manier je content schrijft die aanzet tot lezen en hoe je de sociale media van je bedrijf op een succesvolle manier aanpakt.

Ook zijn er inspirerende videolessen zoals die van Jeroen Flander die het heeft over Passie, Meesterschap en Veerkracht, of die van Steven Van Belleghem die je alles leert over klantgerichtheid in een digitale wereld.

Naast de vele masterclasses en videolessen zijn er ook nog verschillende webinars en podcasts. Het aanbod is enorm! Er is sowieso voor ieder wat wils.

Waar wacht je dus nog op?

Neem nu een kijkje op de Online Ondernemersacademie van Unizo!


© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>