Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Nikon is nu partner van masters of wedding Photography.

Sinds 2014 reikt de Masters of Wedding Photography elk kwartaal de meest prestigieuze awards uit voor professionele trouwfotografen in de Benelux. Hierdoor creëren wij voor bruidsparen een actueel en eerlijk beeld van de beste hedendaagse trouwfotografie. 

Elke drie maanden worden er awards uitgereikt aan de fotografen die de beste foto’s hebben ingestuurd. Aan het eind van het jaar wordt bekeken welke fotografen over het gehele jaar het best hebben gepresteerd. Bij de “Masters of Wedding Photography” gaat het er dus niet om te winnen met 1 foto, maar om wie er de meeste awards wint gedurende het gehele jaar.

 

“Als beroepsfotografen streven we steeds naar het beste. Via professionele organisaties zoals Masters of Wedding kunnen we onze werk in de weegschaal leggen, om zo beoordeeld te worden door een professionele jury. Ikzelf heb ondertussen 2 awards gewonnen via Masters of Wedding, dit geeft me een erkenning en een boost om steeds weer verdere challenges te verwezenlijken. Samen met mijn Nikon zoek ik elke dag en bij elke opdracht steeds naar dat welgemikte shot.” Bart Boodts

 

Bruidsfotografie is een specialisme. Het in beeld brengen van een complete trouwdag met al zijn bijzondere en emotionele momenten wordt ook wel gezien als de topsport binnen de fotografie. Er mag geen moment gemist worden, er kan niks overnieuw gedaan worden.

Een trouwdag draait niet alleen om het bruidspaar. Het is een bijzondere samenkomst van familie en vrienden waarin de liefde en de verbintenis gevierd wordt. De fotografie op een trouwdag zal dat ook weer moeten geven. Een gespecialiseerde trouwfotograaf kan dit als geen ander.

 

Iedere professionele bruidsfotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Op de website van de masters kan men fotografen met elkaar vergelijken om zo de stijl te kiezen die het beste bij het huwelijkspaar past. En kan men zien wie hoeveel awards of nominaties heeft. Die als keurmerk gebruikt kunnen worden. Nikon vindt het belangrijk de pro-fotograaf te ondersteunen en wil daarom de fotografen helpen zich te onderscheiden. We zijn dan ook verheugd om mee als partner van de masters of Wedding Photography hieraan te kunnen werken. We roepen dan ook graag op om jullie werk in te sturen en te tonen dat jullie de echte masters zijn.

 

 

Bron: Bart Boodts

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments