Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Jacques De Kegel: Hoe de coronaperiode ook een vruchtbare periode kan zijn

Vorig jaar werd ik, zoals zo velen, getroffen door de coronapandemie. In plaats van in een hoekje te zitten kniezen, ben ik in mijn thuisstad Ninove een “corona-proof” project gestart: Ninove Vroeger & Nu.

Ik ben daarbij vertrokken van oude prentkaarten van de stad Ninove en de deelgemeenten en ben op pad getrokken om, vanop identiek diezelfde plek, een foto anno 2021 te nemen. Ik heb dat alles in een boek gegoten, dat op donderdag 4 november, in Ninove werd voorgesteld.

Het was een zeer succesvolle voorstelling met een zaal, die afgeladen vol zat. Verscheidene sprekers, waaronder Caroline Tanghe, voorzitter beroepsfotografen.be, wisten de toehoorders te begeesteren.

Om het geheel aantrekkelijker te maken en het een eigentijdse look te geven, werden er, op de website van de stad Ninove, juxtaposes geplaatst. In het boek staat een QR-code, die rechtstreeks toegang geeft tot de pagina, waarop deze juxtaposes raadpleegbaar zijn. Je kan ze ook bereiken via volgende link: https://www.ninove.be/ninove-vroeger-en-nu.

Zo zie je maar dat een ondernemer, die goe zot is van ondernemen, zich niet door corona laat tegenhouden.


© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments