Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Raf Lehaen: Hoe plannen maken in de winter een zot neveneffect kan hebben in de zomer!

In de winterperiode pitchte ik een concept voor een toeristische fotoreeks van 5 foto’s waarbij ik op 5 verschillende locaties zou gaan fotograferen. Het bijzondere aan deze reeks was dat elke foto werd genomen bij zonsopgang.

Tijdens de pitch (in de winter) had ik er geen rekening mee gehouden dat de zon in de maanden mei en juni heel wat vroeger op zou komen dan in de winter. Dat betekende dat ik in die periode gedurende 5 ochtenden rond 3 a 4u moest opstaan om op tijd klaar te staan voor de zonsopgang. Ook de figuranten en de opdrachtgever moesten mee in mijn verhaal en moesten dus telkens ook vroeg uit de veren.

Het prikte wel iedere ochtend, maar uiteindelijk was het het wel waard.  Zowel de klant als ikzelf ook zijn heel blij met het resultaat van de fotoreeks. En dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen!


© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments