Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

OVERTREF. OVERSTIJG. Ontdek de nieuwe Canon EOS R3

CANON KONDIGT DE ONTWIKKELING AAN VAN DE EOS R3, DE NIEUWE HOOGWAARDIGE, HIGH-SPEED SYSTEEMCAMERA DIE EEN NIEUW TIJDPERK INLUIDT VOOR PROFESSIONELE FOTOGRAFEN EN FILMMAKERS.

De EOS R3. Een camera die is ontworpen om op een nog nooit eerder vertoonde manier de snelst bewegende actie vast te leggen. Speciaal voor het vastleggen van snel bewegende onderwerpen. Ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele gebruikers, door ultra-responsiviteit, hoge gevoeligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

De eerste EOS met een volledig nieuwe stacked BSI CMOS-sensor die is ontworpen en geproduceerd door Canon en wordt gecombineerd met de kracht van de DIGIC X-beeldprocessor. Stel je een geheel nieuwe dimensie in hi-speed fotografie en videografie voor. Schiet 30 fps met volledige AF/AE-tracking en minimale beeldvervorming wanneer je een elektronische sluiter gebruikt. 

Controle over alle bewegingen

Scherpstellen met de EOS R3 is naar een hoger niveau getild, waardoor je snel bewegende actie nauwkeuriger kunt volgen en scherpstellen. De volgende generatie Dual Pixel CMOS AF II kan de ogen en hoofden van onderwerpen betrouwbaar volgen tot wel 30 fps. Canon is trots een nieuw onderwerp te kunnen toevoegen aan de AF-tracking in de EOS R3.

Ultra-responsief

Maak kennis met een nieuwe generatie fotografen die gebruikmaken van Canon's grensverleggende Eye Control AF-systeem. Dit AF Control-systeem is volledig opnieuw ontwikkeld voor de 21e eeuw. Stel je voor dat je het AF-punt met je ogen kunt selecteren en verplaatsen met behulp van de EOS R3-zoeker.  Canon's Eye Control AF levert ongekende controle over AF. De op de EOS-1D-serie gebaseerde body van de EOS R3 maakt zeer intuïtieve bediening mogelijk tijdens de meest veeleisende professionele situaties.


© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>