Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Smaak in al z’n facetten

De Week van de Smaak

Van 19 tot 27 november 2022 kan je genieten van ‘the best of Belgian food photography’, workshops, exposities en een pop-up resto! Toegang tot exposities is gratis, maar zorg ervoor dat je je inschrijft voor de workshops, daarvoor zijn de plaatsen beperkt!

We lichten graag twee masterclasses voor jullie uit:

 

Masterclass Tony Le Duc: eetfestijn voor de lens

Het fotografisch werk van Tony Le Duc verheft het reclamespel van opvallen en verleiden tot een zoektocht naar de essentie van smaak en textuur. Door te spelen met licht, kleur en textuur creëerde hij de afgelopen 35 jaar een eigenzinnige beeldtaal. Clair-obscur is zijn handelsmerk. Hij wordt de peetvader van de Belgische culinaire fotografie genoemd. In Eetfestijn voor de lens wandelt Le Duc doorheen de geschiedenis van de foodfotografie en toont via beeld en woord hoe het culinair stilleven – zowel in de schilderkunst als in de fotografie – zijn weg heeft gevonden tot waar het vandaag Instagram oversaust.

Wanneer?

-       Zaterdag 19 november van 18u00 u tot 20u00

-       Dinsdag 22 november van 18u00 tot 20u00

Inverstering: 20€ pp

Schrijf je hier in!

 

Foodbag met CEO Stephane Ronse: Achter de schermen van Foodbag met fotograaf, stylist

en Foodbag chef

BEWUST – BELGISCH – BELOOFD. Foodbag staat voor maaltijdboxen gevuld met seizoensproducten van lokale leveranciers en kwalitatieve ingrediënten van Belgische bodem. In deze masterclass neemt Stéphane, oprichter en CEO, jou mee in zijn succesverhaal. Gedurende één dag zijn ze aanwezig in de fotostudio met een fotograaf, stylist en Foodbag chef. Ze shooten er de Foodbag gerechten zoals ze normaal doen in hun fotostudio in Gent. Neem een kijkje in de keuken van ‘Foodbag’ zodat het ‘echte werk’ kan gezien worden met tips & tricks van de Foodbag chef en vragen kunnen gesteld worden.

Wanneer?

-       Maandag 21.11 om 13u00 tot 14u30

-       Maandag 21.11 om 15u00 tot 16u30

Investering: €15 pp

Schrijf je hier in!

 

En nog veel meer!

Op de site van POM vind je alle informatie over de verschillende expo’s, workshops en meer: neem zeker een kijkje

© 2022 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments