Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Startersevent 2021 - Dit heb je gemist!

<p>&copy; Luk Collet</p>

Elk jaar organiseert beroepsfotografen.be een startersevent voor fotografen. De editie van 2021 ging dit jaar live door op 17 november in Vrasenen.

Samen met andere starters luisterden we naar vijf top beroepsfotografen en hoe zij gestart zijn binnen de fotografie. Elke spreker had een unieke verhaal te vertellen en iedereen zat met open mond naar hun te luisteren.

Onze eerste beroepsfotograaf was Caroline Dupont. Met een indrukwekende carrièrepad, ze vertelde ons hoe ze haar job als Tax Shelter consultant in de audiovisuele industrie opzegde om zelfstandig fotograaf te worden!

Nu komt haar ervaring met bedrijven goed van pas om zich in te leven in haar zakelijke klanten en hen te helpen bij hun business branding.

 

© Luk Collet

© Luk Collet

 

Vervolgens hoorde we het verhaal van Kurt Pas, een gedreven dierenfotograaf. Kurt vertelde hoe hij terechtkwam bij dierenfotografie en zijn ervaring binnen de sector. Het was niet altijd even gemakkelijk om zijn markt uit te breiden maar dankzij zijn gedrevenheid en passie voor het vak is hij nu gegroeid tot een wereldwijde fotograaf met beelden in meer dan 40 landen!

 

© Luk Collet 

© Luk Collet

 

Hierna volgde Seppe Kuppens. Seppe is een Architectuur- en vastgoed fotograaf én huwelijksfotograaf bij studiojaja. Je kreeg van Seppe te horen hoe belangrijk het is om te netwerken en contacten te maken met andere fotografen en hoe dit je verder kan brengen.

 

© Luk Collet

 © Luk Collet

 

Jong talent Shushanik, vertelde haar ervaring binnen fashion fotografie en hoe zij altijd vanuit haar persoonlijk visie en missie vertrekt en hierop opbouwt. Net gestart als fotografe maar op korte termijn toch een mooie carriere opgebouwd, haar verhaal was zeker heel inspirerend voor veel startende fotografen.

© Luk Collet

© Luk Collet

 

Als laatst maar niet minst kwam Bart Boodts aan het woord. Na een veelzijdige carrière besloot Bart toch de stap te zetten naar voltijds fotograaf. Bart brengt enorm veel tijd door op sociale media voor zijn bedrijf. Hiermee schept hij een persoonlijke band met zijn publiek en staan de mensen voor zijn lens centraal. Iedereen is mooi is dan ook zijn leuze.

 © Luk Collet 

© Luk Collet

 

Wil je graag deze topfotografen en hun verhalen herbeluisteren? Schrijf je dan zeker in voor de premiere van de video. 

Nogmaals bedankt aan Luk Collet voor het gebruik van zijn beelden.


© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments