Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Steun een goed doel en geniet van een heerlijke avond rond reportage en straatfotografie in Rusland!

Maandag 9 December vindt het eerste themacafé plaats in Bedking! Dit najaar stelde de beddenwinkel haar zaak open voor de tentoonstelling Matrix ten voordele van AlysSia Projects. Dit project omarmt kunst als vorm van therapie en stimuleert iedereen die een moeilijke periode doormaakt om zich met het maken van kunst bezig te houden. De tentoonstelling loopt van 19 september tot 19 december en stelt werken van allerlei kunstenaars tentoon! Er is ook een afdeling fotografie en de werken van een 7-tal van onze leden hangen daar ook! 

Maandag 9 december kan je er dus niet enkel genieten van de lezingen over straat -en reportagefotografie in Rusland van 2 fantastische fotografen, maar ook de werken bewonderen van andere fantastische fotografen! Een fantastische avond dus om niet te missen!

Met Joris Luyten ga je op urban trail naar Tsjernobyl: de teletijdmachine, die bezoekers 30 jaar terug katapulteert, naar het Rusland in de Koude Oorlog. Hij vertelt wat er precies gebeurd is, wat je er nu nog kan zien én hoe makkelijk het is om zelf een bezoek te organiseren.

Kattoo neemt je mee door het Moskou van vandaag en gisteren en ze toont je haar favoriete plekken in het oude en nieuwe Moskou. Vele industriële panden zijn omgebouwd tot hippe alternatieve plekken zoals de voormalige chocoladefabriek Krasny Oktjabr of Vinzavod, een voormalige bierbrouwerij, mouterij en wijnfabriek.


© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments