Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Themacafé: Naaktprotretten en Fashion Shoots in Toscane olv Damien Lovegrove bij Ivan Deleus op 13 december

Het eerste themacafé ziet het levenslicht! Ivan Deleus neemt het initiatief en stelt het thema “Naaktmodellen en Fashion shoot in Toscane” voor! Hij stelt daarbij zijn studio en zijn kennis ter beschikking voor alle collega fotografen die interesse hebben om meer te weten te komen over zijn ervaringen in Toscane tijdens de een 5 daagse workshop met Damien Lovegrove!

Hij zal je vertellen over hoe de concepten tot stand kwamen, hoe locaties werden uitgezocht en welk lichtgebruik Damien hanteert. Hij geeft je inkijk in de technische vaardigheden die werden gebruikt en het materiaal dat er bij te pas kwam! Je kan daarbij genieten van de resultaten van deze fotoshoots en vragen stellen! Daarna is er nog uitgebreid de tijd om de grote studio van Ivan te bewonderen, samen beelden te bespreken, na te praten en andere vragen aan elkaar te stellen!

 


© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>