Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Volg hier het verhaal van ons nieuw logo!

Begin 2020 stelden we jullie op het feest van de fotografie een strategisch plan voor. Een plan voor de komende 5 jaar. Een plan 20-25 met een actieplan voor elk jaar.

In 2020 was één van de doelstellingen: onze communicatie aanpakken. 2020 zou het begin worden van een nieuw tijdperk en een nieuwe start. Tijd om beroepsfotografen.be in een nieuw jasje te steken.

Dat 2020 meteen zo zou knallen, wisten wij toen nog niet… 

Hoewel we 2020 misschien associëren met stilstand is er ook vooruitgang. Hoe? We maakten net zoals velen de overstap naar digitaal, meer dan ons lief is, maar toch een eerste vooruitgang.  

Lees meer...

 

 

 

Ongeveer een maand geleden gingen we aan de slag met ons voornemen om een nieuwe huisstijl te lanceren. We begonnen met ons logo. Dit deden we samen met jullie. 

We schreven een wedstrijd uit. Tal van ontwerpen spraken ons aan, maar slechts twee blonken er uit 

Al nieuwsgierig naar ons nieuw logo? 

Zoals beloofd vertellen we jullie wat maar over ons nieuw logo.  

Herinneren jullie je nog dat je twee weken geleden mocht stemmen op jouw favoriet voor een nieuw logo? De strijd tussen de finalisten was hevig maar de knoop werd doorgehakt en het is zover: We hebben ons nieuw logo gekozen!  

We zochten iets dat het community gevoel en passie voor het vak konden weergeven. En dat vonden wij samen in het nieuwe logo.   

 

 


© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments