Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Hensel

Nieuwe importeur België voor Hensel studioapparatuur

Al bijna 60 jaar ontwikkelt en produceert Hensel, volgens de allerhoogste kwaliteit, flitsers, studioapparatuur en accessoires voor professionele fotografen.

Hensel is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant met importeur en dealers in meer dan 70 landen.

Vandaag de dag is het één van de meest innovatieve fabrikanten op de markt.

Over Hensel Studiotechniek

In 2018 hebben ze het importeurschap van Hensel voor de Nederlandse markt overgenomen van G&P. In 2020 kwam daar de overname bij van Studio Tecnic uit Brussel en zijn ze nu importeur en dealer van Hensel studioapparatuur en Colorama achtergrondpapier voor Nederland en België.

De eerste jaren na hun oprichting stonden vooral in het teken van opbouwen en vernieuwing. Een nieuwe locatie voor Hensel Nederland, 3 experience centers, veel nieuwe producten gelanceerd, nieuwe website, nieuwe webshop en een compleet nieuw team.

Na hard werken stond er weer een professioneel importeurschap en konden ze verder gaan bouwen aan de toekomst. Dit hebben ze dan ook zeker gedaan! Dit alles hebben ze gedaan met een fantastisch team. Vol met passie voor de fotografie, mooi licht en oog voor de klant.

Voor meer informatie bezoek hier hun website.

 

De workshops van Hensel op de Professional Imaging waren een succes!

In het weekend van 13-14-15 en 16 mei vond de Professional Imaging plaats, de grootste fotografiebeurs van Nederland. Op de stand van Hensel gaven de brandambassadors Marcoterbeek photography en Josefien Hoekstra er super interressante demo’s. 

Josefien liet zien hoe tof het is om met color-gel’s ingepakt flitslicht in combinatie met haar Lensbaby sweet 80 een compleet ander beeld te creëren. En Marco stelde er zijn handgeschilderde backdrops tentoon. Samen toonden ze in enkele workshops hoe je creatief om kan gaan met licht aan de hand van een gloednieuwe lamp, de Hensel Superspot 3000WS. Ook al werden de foto's gemaakt op een 2m² stand op de beurs, de resultaten stralen professionaliteit uit en zien eruit alsof ze in een studio genomen zijn. Dit toont nog maar eens aan wat een verschil fotograferen met kwaliteitsvol materiaal kan maken!

 

Enkele resultaten:

Hensel breid uit!

Daarnaast merken ze dat steeds meer fotografen ook de combi gaan maken met videografie. Hier hebben ze dan ook assortiment uitgebreid op aangepast met veel LED continulicht lampen en LED panelen, zowel in bi-color als ook in RGBWW panelen. 

Meer weten?

Contactpersoon

Peter de Koning

peter@hensel-studiotechniek.nl 

+31 6 2055 6146

 

© 2023 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>