Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Hensel

Nieuwe importeur België voor Hensel studioapparatuur

Al bijna 60 jaar ontwikkelt en produceert Hensel, volgens de allerhoogste kwaliteit, flitsers, studioapparatuur en accessoires voor professionele fotografen.

Hensel is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant met importeur en dealers in meer dan 70 landen.

Vandaag de dag is het één van de meest innovatieve fabrikanten op de markt.

Over Hensel Studiotechniek

In 2018 hebben ze het importeurschap van Hensel voor de Nederlandse markt overgenomen van G&P. In 2020 kwam daar de overname bij van Studio Tecnic uit Brussel en zijn ze nu importeur en dealer van Hensel studioapparatuur en Colorama achtergrondpapier voor Nederland en België.

De eerste jaren na hun oprichting stonden vooral in het teken van opbouwen en vernieuwing. Een nieuwe locatie voor Hensel Nederland, 3 experience centers, veel nieuwe producten gelanceerd, nieuwe website, nieuwe webshop en een compleet nieuw team.

Na hard werken stond er weer een professioneel importeurschap en konden ze verder gaan bouwen aan de toekomst. Dit hebben ze dan ook zeker gedaan! Dit alles hebben ze gedaan met een fantastisch team. Vol met passie voor de fotografie, mooi licht en oog voor de klant.

Voor meer informatie bezoek hier hun website.

 

Leden krijgen korting!

15% op je eerste aankoop!

Leden van beroepsfotografen krijgen bij Hensel 15% korting op de eerste aankoop! Wil jij graag van deze actie benutten? Stuur een mailtje naar shaina@beroepsfotografen en zij bezorgt jou je code!

 
 
Drop here!

Hensel breid uit!

Daarnaast merken ze dat steeds meer fotografen ook de combi gaan maken met videografie. Hier hebben ze dan ook assortiment uitgebreid op aangepast met veel LED continulicht lampen en LED panelen, zowel in bi-color als ook in RGBWW panelen. 

Meer weten?

Contactpersoon

Peter de Koning

peter@hensel-studiotechniek.nl

+31 6 2055 6146

 

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments