Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Hensel

Nieuwe importeur België voor Hensel studioapparatuur

Al bijna 60 jaar ontwikkelt en produceert Hensel, volgens de allerhoogste kwaliteit, flitsers, studioapparatuur en accessoires voor professionele fotografen.

Hensel is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant met importeur en dealers in meer dan 70 landen.

Vandaag de dag is het één van de meest innovatieve fabrikanten op de markt.

Over Hensel Studiotechniek

In 2018 hebben ze het importeurschap van Hensel voor de Nederlandse markt overgenomen van G&P. In 2020 kwam daar de overname bij van Studio Tecnic uit Brussel en zijn ze nu importeur en dealer van Hensel studioapparatuur en Colorama achtergrondpapier voor Nederland en België.

De eerste jaren na hun oprichting stonden vooral in het teken van opbouwen en vernieuwing. Een nieuwe locatie voor Hensel Nederland, 3 experience centers, veel nieuwe producten gelanceerd, nieuwe website, nieuwe webshop en een compleet nieuw team.

Na hard werken stond er weer een professioneel importeurschap en konden ze verder gaan bouwen aan de toekomst. Dit hebben ze dan ook zeker gedaan! Dit alles hebben ze gedaan met een fantastisch team. Vol met passie voor de fotografie, mooi licht en oog voor de klant.

Voor meer informatie bezoek hier hun website.

 

Contactpersoon

Peter de Koning

peter@hensel-studiotechniek.nl

+31 6 2055 6146

 

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>