Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

A stockmansvision

Adresgegevens:

Kapelbergweg 24/8
3520 Zonhoven (Limburg)
België
Gsm: +32486343757

Email: hans@stockmansvision.com
Website: http://www.stockmansvision.com

Omschrijving:

Ik ben een 'verwonderaar'…
Alles wat ik doe vertrekt vanuit verwondering, nieuwsgierigheid en een open blik op de wereld.

Ik vat de sfeer & emotie van dans- en theatervoorstellingen en evenementen in pakkende beelden zodat je bij het bekijken van de foto's helemaal terug in het gevoel komt. En dat zij die er niet bij waren zin krijgen om de volgende keer zeker te komen…

Met dezelfde passie en oog voor detail help ik bedrijven om hun verhaal te vertellen. Portretfoto's van medewerkers in hun werkomgeving, sfeervolle interieurfoto's en aantrekkelijke beelden van producten en processen. 'Visual storytelling' van a tot z.

Met reis-, cultuur- en natuurfotografie verzamel ik de verwondering van ver en dichtbij voor het illustreren van artikels in online en gedrukte magazines.

Als fotograaf en grafisch vormgever heb ik een overzicht van het hele proces van opname tot en met verwerking in drukwerk. Daardoor kan ik bij de opname al rekening houden met de uiteindelijke toepassing en heeft u of uw klant altijd de juiste beelden ter beschikking.


Foto's:

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments