Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Buyck & Dousy Fotografie

Adresgegevens:

Roeselaarsestraat 28
8870 Izegem (West-Vlaanderen)
België
Gsm: +32473816074

Email: info@buyck-dousy.be
Website: http://www.buyck-dousy.be

Omschrijving:

Tegenwoordig is iedereen fotograaf. Voor sommigen is dat prima, maar veel mensen laten de kwaliteit van hun foto’s niet graag aan het toeval over.
Dat is waar onze rol begint, met een professionele dienstverlening en met een open blik om uitgebreid en liefdevol elk hoofdstuk van je levensverhaal te fotograferen.
Wij zijn beschikbaar voor het vastleggen van alle bijzondere gebeurtenissen. #Zwangeschapsfotografie, #geboorte, #communie en #lentefeest, #kinderfotografie, #familiefoto, #huwelijk, #jubileum,.. Ook voor een #pasfoto die voldoet aan alle wettelijke normen kan je bij ons terecht.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.
We kijken er alvast naar uit jullie te mogen ontmoeten.
Buyck & Dousy Fotografie Roeselaarsestraat 28 I 8870 #Izegem www.buyck-dousy.be I 0473 81.60.74
Vind ons ook (leuk) op Facebook: @Buyck.Dousy.Fotografie
Volg ons achter de schermen op Instagram: buyckdousy

Foto's:

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>