Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

CN Photography

Adresgegevens:


België

Email: cnphotography.be@gmail.com
Website: http://www.cnphotography.be

Omschrijving:

Ik ben Claudia Neukermans, 26 jaar en van jongs af aan is mijn liefde voor fotografie gegroeid en gebloeid tot een zelfstandige zaak.
Foto’s zijn een herinnering voor de toekomst, spontaan en sfeervol met een lach en een traan. Het zijn vaak unieke momenten dat veel te vlug voorbij gaan. Op een zo subtiel mogelijke manier breng ik die prachtige gebeurtenissen in beeld. Ik focus me op huwelijksfotografie maar ook evenementen, kinderen en families passeren mijn lens. Samen met jullie ga ik aan de slag en op zoek naar leuke ideeën voor een fotoshoot.
Ik fotografeer met passie en wil elke dag mijn grenzen verleggen. Elke opdracht is opnieuw een uitdaging die ik met volle goesting aan ga.


Foto's:

Geen foto's beschikbaar

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments