Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotografie Bart Colson - KoffieSHOT -

Adresgegevens:

Otegemstraat 22
8550 Zwevegem (West-Vlaanderen)
België
Tel: +3256754563

Email: bart@colson.be
Website: http://www.colson.be

Omschrijving:

KOFFIESHOT: OP DE KOFFIE BIJ DE FOTOGRAAF!

KOFFIE & FOTOGRAFIE

De link tussen koffie en fotografie hoeven we niet ver te zoeken.
Als fotograaf ben ik elke dag bezig met mensen, met fotoshoots op locatie of in mijn fotostudio waar ik families, gezinnen en koppels ontvang. U kan in onze fotostudio terecht voor portretfotografie, babyfotografie of een fotoshoot voor koppels of met familie. In de fotowinkel verzorgen wij ook het afdrukken van foto’s, vergrotingen, pasfoto’s en fotoboeken.
Wij creëren in onze fotostudio in Zwevegem mooie herinneringen en brengen mensen letterlijk bij elkaar. En dat is net wat koffie ook doet.

KOFFIESHOT : OP EN TOP GENIETEN VAN LEKKERE KOFFIE EN TAART

Beleving is belangrijk in mijn job als fotograaf en dus ook in ons concept KoffieSHOT. Fotografie en koffie smelten hier naadloos in elkaar. Wil je vanaf je smartphone of tablet foto’s laten afdrukken terwijl je geniet van een lekkere koffie? Dat kan!
Of heb je helemaal geen foto's nodig maar toch zin in koffie? Dat kan ook! Onze passie voor koffie is groot maar die voor mensen is nog groter. We serveren dus ook allerlei soorten thee, latté bereidingen, zelfgemaakte limonades, heerlijke sappen en het ‘biertje van de maand’. Alternatieven genoeg voor de niet-coffee lovers!


Foto's:

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments