Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Fotografie Rudi Wielandt

Adresgegevens:

Burgemeester van Landeghemstraat 9
9170 Sint-Gillis-Waas (Oost-Vlaanderen)
België
Gsm: +32495882477

Email: rudi.wielandt@pandora.be
Website: http://https://www.fotografie-rudi-wielandt.be

Omschrijving:

   Hallo, ik ben Rudi Wielandt en ik stel me graag even kort aan jullie voor.

Heb 5 jaar avondschool fotografie gevolgd bij PCVO Scheldeland .

In juni  2019 ben ik dan ook afgestudeerd .

Als lid van de Vereniging van Beroepsfotografen, blijf ik uiteraard graag op de hoogte van de allerlaatste technologieën. Ik volg daarom regelmatig professionele bijscholingen, workshops en opleidingen.

Fotografie vind ik één van de mooiste beroepen die er zijn. Ik voel mij dikwijls enorm bevoorrecht dat mensen mij hun vertrouwen schenken om zich aan mij bloot te geven. Een fotoshoot is zoveel meer dan alleen maar foto’s maken. Het is mijn taak, als fotograaf, om het beste in u naar boven te halen, om u te laten stralen en om uw emoties vast te leggen.    

Een foto is zoveel meer dan een klik! Een foto legt het moment vast, een herinnering voor altijd! Het is aan mij  om samen met u dé perfecte foto te maken. Kernwoorden hier zijn: tijdloos, puur, eenvoud, speels.  Er zijn zoveel mogelijkheden, welke ik graag met u wil overlopen.


Foto's:

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>