Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Imagenti

Familiefotografie in studio en op locatie - licht, vrolijk, spontaan en puur

Adresgegevens:

Mechelsesteenweg 2059
3020 Veltem-Beisem (Vlaams Brabant)
België
Gsm: +32497031722

Email: info@imagenti.be
Website: http://imagenti.be

Omschrijving:

Familiefotografie in studio en op locatie voor alle blije en speciale momenten in je leven. Licht, vrolijk, spontaan en puur. Ik zorg voor tijdloze foto's die passen in elk interieur en waarbij de mensen en hun emoties de hoofdrol krijgen.

Het is mijn streefdoel om niet enkel mooie foto’s af te leveren, maar vooral om jullie een fantastische totaal belevenis aan te bieden. Zo worden de herinneringen die ik voor jullie vastleg nog leuker om telkens opnieuw naar terug te kijken.

Zwanger - Newborn - Baby - Kids - Teens - Koppel - Gezin - Familie - Friends - Communie - Feest - Huwelijk


Foto's:

© 2020 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments