Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Jolien Vandenberghe Photography

Adresgegevens:

Rozendalestraat 43
8750 Wingene (West-Vlaanderen)
België
Gsm: +32468197276

Email: hello@jv-photography.be
Website: http://www.jv-photography.be

Omschrijving:

Bio

In mijn tienerjaren, toen ik me nog volop aan het ontwikkelen was en opzoek was naar wie ik ben, heb ik mijn eerste camera gekocht. Ik kom 'helaas' niet uit het tijdperk van analoge fotografie, dat iedereen al van jongs af aan een analoge camera had, maar mijn eerste camera was een digitale Sony camera. Ik was toen nooit bezig met het technische achter een foto, maar ik fotografeerde uit mijn gevoel. Mijn camera dat ik toen had, was mijn derde oog.

Na het afronden van mijn middelbare studies Sociale en Technische Wetenschappen wist ik dat ik niets in deze richting ging doen. Andere klasgenoten begonnen een bachelor kleuteronderwijs, de andere ging studeren voor verpleegkunde. Maar dat was niet voor mij. Ik was de enige die een bacheloropleiding ging volgen die niet logisch was na mijn middelbaar, namelijk fotografie!

In 2017 ben ik begonnen aan mijn bacheloropleiding Audiovisuele Technieken Fotografie aan campus Narafi in Brussel bij LUCA School of Arts. Tijdens deze intense drie jaar heb ik vanalles bijgeleerd over fotografie. Ik leerde hoe analoge en digitale fotografie in elkaar zat, de geschiedenis van fotografie, software programma's zoals Photoshop, Lightroom en Capture One, hoe studiofotografie in elkaar zat en nog zo veel meer. 

Vanaf juni 2020 ben ik afgestudeerd en kan ik me nu een echte professionele fotografe noemen. Ik ben klaar voor een geweldige carrière als beeldenmaker!

In het najaar van 2020 start ik een volwassenenopleiding Grafische Mediavormgeving bij Syntra West in Brugge.

 

Voor wat kan je bij mij terecht?

Na mijn opleiding fotografie heb ik ontdekt dat ik graag voor allerlei dingen opensta. Ik bezit helaas niet over een eigen studio, maar de buitenwereld is mijn favoriete studio.

  • Ik kan voor jou leuke spontane groepsfoto's maken, bijvoorbeeld wanneer je een leuke familiefoto nodig hebt.
  • Ben je opzoek naar een fotograaf voor communiefoto's? Ook voor dit kan je bij mij terecht. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.
  • Wil je leuke sfeerbeelden van jouw event? Neem contact op met mij en ik bekijk wat ik kan doen.
  • Ga je binnenkort trouwen? Vertel me meer over jouw droomfeest en we bekijken de mogelijkheden.
  • Wil je een nieuw product of dienst op de markt brengen? En opzoek naar een samenwerking met een fotograaf? Vertel me meer!
  • Heb je een andere wens? Ik luister graag naar jouw verhaal.

 

Volg mij op Facebook: www.facebook.com/jolienvphotography

Volg mij op Instagram: www.instagram.com/jolienvphotography


Foto's:

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>