Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Karen Ketels

Adresgegevens:

Korsele 1
9667 Horebeke (Oost-Vlaanderen)
België
Tel: +3255309809
Gsm: +32485584643

Email: info@dehuisdierfotograaf.be
Website: http://dehuisdierfotograaf.be

Omschrijving:

Als fotograaf kreeg ik vroeger allerlei onderwerpen voor mijn lens, maar gaandeweg ben ik me gaan specialiseren in huisdierfotografie, en intussen maak ik dagelijks mensen gelukkig met mijn werk. Het is zalig om te zien hoe mensen genieten wanneer ze een prachtig portret van hun trouwe 2- of 4-voeter in ontvangst nemen, en een bijzondere plek in hun interieur kunnen geven. Huisdieren zijn immers maar een korte tijd bij ons, en ik help graag om de herinneringen aan een prachtig beestje voor eeuwig te bewaren en levendig te houden.

Wil jij graag een prachtig portret van jouw favoriete knuffelbeest? Of lijkt het jou leuk om samen met jouw huisdier geportretteerd te worden? Misschien wil je wel een kunstwerk van jouw dier aan de muur? Of wil je een dierenvriend gelukkig maken met een geschenkbon voor een onvergetelijke sessie bij De Huisdierfotograaf? 

De kleinere viervoeters en pluimvee, kunnen zowel in de eigen habitat als in de fotostudio aan bod komen (hond, kat, cavia, vis, kip, eend, gans, schildpad, papegaai, ...). De iets grotere beestjes worden zoiezo in hun eigen leefwereld gefotografeerd (paard, koe, schaap, geit, ezel, varken, alpaca, ...) Voor paarden is er uiteraard ook pistefotografie mogelijk. 

Tijdens een sessie primeert het welzijn van het dier de hele tijd! Er wordt niets gedaan waar het dier zich niet comfortabel bij voelt. Naast het feit dat ik belezen ben over dierengedrag, heb ik gewoon ook een hele grote klik met beesten, en de dieren voelen dat ook. Na een kennismaking duurt het dan ook niet lang eer een beestje zich bij me op zijn gemak voelt. Zeker is dat het een bijzondere portretsessie wordt met een magnifiek eindresultaat aan uw muur of op de kast!

 

Neem gerust een kijkje op mijn website = dehuisdierfotograaf.be

Volgen kan ook via facebook = De Huisdierfotograaf    & instagram = dehuisdierfotograaf    


Foto's:

<p>Zakelijk portret bij Studio Ketels</p>
<p><a href="http://www.studioketels.be">www.studioketels.be</a></p>
<p>&nbsp;</p> <p>Fine-Art portret van baasjes en beestjes</p>
<p><a href="http://www.studioketels.be">www.studioketels.be</a></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Fine-Art portret huisdieren</p>
<p><a href="http://www.studioketels.be">www.studioketels.be</a></p>
<p>&nbsp;</p>

© 2020 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>