Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Kat De Laet Photography

Adresgegevens:


3010 Kessel-Lo (Vlaams Brabant)
België
Gsm: +32471114417

Email: hallo@katdelaetphotography.be
Website: http://www.katdelaetphotography.be

Omschrijving:

Als je meer zoekt dan enkel maar "gewoon een foto" ben je bij mij aan het juiste adres!

Van jongs af aan ben ik in de ban van alle soorten kunst. Ik heb getekend, geschilderd, gedanst. Maar vanaf het moment dat ik een cameraatje in mijn hand kreeg, was ik volledig verkocht.

Met vooral huisdieren, kinderen en families als onderwerp probeer ik in al mijn foto's een eigen sfeer te creëren. Ik streef ernaar van een shootdag een onvergetelijke ervaring maken waar je met een glimlach aan kan terug denken. Een belangrijke tool om dit mogelijk te maken, zijn prints, die ik standaard aanbied in mijn pakketten. Ik werk vooral op locatie, maar kom uiteraard ook aan huis. Het liefst werk ik met natuurlijk licht, maar ook studiografie is me niet onbekend.


Foto's:

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>