Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Mijmer

Sarah Stiers - Mijmer

Adresgegevens:

Pelsstraat 34
3350 Drieslinter (Vlaams Brabant)
België

Email: sarah@mijmer.be
Website: http://www.mijmer.be

Omschrijving:

Hallo, ik ben Sarah

Als sociaal verpleegkundige ben ik 23 jaar werkzaam geweest. Doorheen die jaren was ik getuige van zowel het begin als het einde van het leven. Ik was toeschouwer van de meest intense momenten in iemands leven.

Hieruit groeide het gevoel dat ik mensen wilde helpen herinneren; wilde helpen mijmeren. Met mijn foto’s zorg ik opnieuw voor mensen. Mijn lens onthoudt wat er in de loop der jaren dreigt vergeten te worden.

Vandaar dat ik me voornamelijk specialiseerde  in de twee grootste pijlers van een mensenleven. Zo legt ik zowel het begin van het leven als het afscheid op het einde vast. Maar ook de belangrijke momenten tussenin worden niet vergeten. Elk moment, hoe klein of hoe groot ook, verdient een mooie herinnering.

Mijmer , dat zijn momenten uit het leven gegrepen.  Zo worden foto’s een bron van steun en wordt elk moment er een om te koesteren.

 

Mijmer deelt je geluk, verdriet en andere bijzondere momenten in je leven.

 


Foto's:

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>
Comments