Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Pixela

Adresgegevens:

Bijlaan 22
2547 Lint ()
België
Gsm: +32475410689

Email: info@ptrckgpts.be
Website: http://ptrckgpts.be

Omschrijving:

Voor ik iets voor u kan betekenen, moet u weten wie ik ben. Ik sta gedreven in het leven. Ik ben ietwat eigenzinnig en rebels en daardoor steeds leergierig en vastberaden om te blijven streven naar beter. Ik omring me graag met mensen die oog hebben voor schoonheid en op zoek zijn naar dat tikkeltje meer.

Een creatieve, passionele benadering is dan ook mijn handelsmerk, zoals u kan zien in mijn portfolio.

Hebt u een fotoproject in gedachten, dan werk ik dat graag voor u uit. Hebt u wel een idee, maar weet u niet goed hoe of wat, dan help ik uw concept een creatieve boost te geven.
Voor alle studio-, modellen- en reportagewerk of gewoon voor meer informatie kan u contact 


Foto's:

<p>Portret Harcourt</p>

© 2020 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>