Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

VDCfotografie

<p>Freelance-fotograaf in Vlaanderen en Brussel</p>
Verbeeld je wereld

Adresgegevens:

Kraanstraat 96
1703 Schepdaal (Vlaams Brabant)
België
Gsm: +32484463068

Email: contact@vinniedecraim.be
Website: http://vinniedecraim.be

Omschrijving:

Mijn achtergrond bevindt zich in de filmwereld. Als student audiovisuele kunsten aan het RITCS schreef en regisseerde ik kortfilms. Later, ging ik een meer sociale richting uit door een master sociologie te behalen aan de universiteit van Gent.

Nadat ik de filmwereld de rug had toegekeerd, ontdekte ik de fotografie. Een manier tot visuele expressie die enkel jou en je camera vereist. Na lange tijd elke minuut van de dag met een camera rondgelopen te hebben, zette ik de stap naar een carrière als professioneel fotograaf. Met als slogan ‘verbeeld je wereld’ leg ik mij graag toe op sociale gebeurtenissen, evenementen of de fotojournalistiek. Ver verwijderd van de veilige omgeving van een studio, is fotografie voor mij vooral een manier om orde aan te brengen in de chaos.


Foto's:

© 2020 beroepsfotografen.be vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

beroepsfotografen.be vzw 

Willebroekkaai 37 - 1000 Brussel

Tel. + 32 496 71 10 59

fotografen@unizo.be

BTW BE 0408.556.773

fotografie - beroepsfotografen

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>