Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

l’Eté des Portraits 2018

Start: 21/07/2018 - 00:00
Stop: 28/10/2018 - 23:59

Ga je mee naar ‘l’Eté des Portraits 2018’, het grootste Europese portretfestival in Bourbon-Lancy in Frankrijk?

In Bourbon is men momenteel de foto’s aan het printen, monteren en ophangen om alles klaar te hebben tegen het feestweekend van 21 juli 2018 met de officiële opening die gepaard gaat met verbroederingen, happenings en de uitreiking van de awards.
Ook wij gaan dit jaar weer met de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen naar het openingsweekend in Frankrijk. Het is een hoogtepunt op vlak van collegiale contacten, ervaringsuitwisseling en inspiratie.
Midden in het centrum van het gebeuren huurden we een gite. Zin om mee te gaan? Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Ook als je dit jaar niet tentoonstelde is het interessant om mee te gaan.

Meer ...

© 2019 Nationale Vereniging van Beroepsfotografen vzw | Disclaimer / privacyverklaring |  © ZuPP webbuilding

<p><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">UNIZO - de Unie van Zelfstandige Odernemers</span></p>